CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William μιλάει για τα μαλλιά που έχασε


Αφροδίτη Σακκά

20 Σεπτεμβρίου 2017

william.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο λόγος που ο πρίγκιπας George δεν επιτρέπεται να έχει καλύτερο φίλο στο σχολείο

"Δεν έχω πολλά μαλλιά, δεν μπορώ να σας δώσω δουλειά," είπε γελώντας σε έναν από αυτούς.

Ο 35χρονος royal συναντήθηκε με το Spitafields Crypt Trust, μία φιλανθρωπική οργάνωση που υποστηρίζει εκείνους που παλεύουν με τον εθισμό και την έλλειψη στέγης. Ακόμα και το coffee shop (Paper & Cup) το οποίο επισκεύθηκε ο William υποστηρίζει τον καλό σκοπό προσφέροντας "χώρο για εκπαίδευση" σε εκείνους που αναρρώνουν, σύμφωνα με το site.

Τα σχόλια του πρίγκιπα, ωστόσο, δε σταμάτησαν εκεί. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια για το γεγονός πως περιμένει το τρίτο του παιδί με την Kate Middleton και απευθυνόμενος σε μία μαία είπε: "Σου εύχομαι τα καλύτερα με τη μαιευτική, μπορεί να σε δω νωρίτερα απ' όσο νομίζεις."

Μετά τη συνάντηση, ο πρίγκιπας έλαβε ως δώρο μία ξύλινη κουκουβάγια ως δώρο για το νεογέννητο παιδί του -και δύο ακόμα για τον πρίγκιπα George και τη πριγκίπισσα Charlotte, για να μη ζηλέψουν. "Δε θέλουμε τσακωμούς," είπε.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις 10 φορές που ζηλέψαμε το ντύσιμο της Kate Middleton

[gallery-717133]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.