CELEBRITIES

Οι Kardashians γύρισαν αυτό το video που θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλες


20 Σεπτεμβρίου 2017

19436569-1414830985231508-2518882681404522496-n.jpg

Διαβάστε εδώ: H Kim Kardashian μιλάει πρώτη φορά για τις φήμες περί παρένθετης μήτερας

Σε μία σίγουρα πιο λαμπερή αναδημιούργηση, η Kris Jenner πετάει με ελικόπτερο, η Kourtney Kardashian χαλαρώνει στη πισίνα, η Khloe γυμνάζεται, η Kendall βρίσκεται backstage σε ένα fashion show και η Kylie Jenner οδηγεί μία Lamborghini και της κόβουν φαινομενική κλήση για μεγάλη ταχύτητα. Η Kim περνάει πολλές ώρες για να φορέσει ένα αστραφτερό jumpsuit. Και μετά βλέπουμε μία πιο ρεαλιστική πλευρά: η Kris προσπαθεί να τους μαζέψει όλους για την πρώτη σκηνή, η Khloe παραπονιέται για την αργοπορία της Kim και η Kim όταν τελικά εμφανίζεται προσπαθεί να κλέψει την προσοχή.

Προς αναφορά, η αναδημιουργία του video δεν περιλαμβάνει τον Rob Kardashian ή τη Caitlyn Jenner, αντικατοπτρίζοντας το πώς έχουν αλλάξει οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογενείας, αλλά και το πόσο έχουν αυξηθεί τα έσοδα από τότε που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το show. Δείτε το παλιό promo video παρακάτω.

Και την αναδημιουργία του:

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kim Kardashian ντύθηκε Jackie O και σόκαρε

[gallery-717362]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.