CELEBRITIES

H Julia Louis-Dreyfus διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού


Αφροδίτη Σακκά

29 Σεπτεμβρίου 2017

abaca-563613-032.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτός ο 18χρονος εφηύρε ένα σουτιέν που εντοπίζει τον καρκίνο του μαστού

"1 στις 8 γυναίκες παθαίνουν καρκίνο στο μαστό," ξεκινάει το σημείωμα. "Σήμερα, είμαι εγώ αυτή η μία."

Γνωστή για το ότι χρησιμοποιεί την online πλατφόρμα της για καλούς σκοπούς, η Dreyfus συνεχίζει καλώντας τους followers της να απαιτήσουν παγκόσμια ιατρική κάλυψη για όλους.

"Τα καλά νέα είναι πως έχω την πιο υποστηρικτική και καλή οικογένεια και φίλους και φανταστική ασφάλεια μέσω της ένωσής μου. Τα κακά νέα είναι πως δεν δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο τυχερές, οπότε ας παλέψουμε όλους τους καρκίνους και ας κάνουμε την παγκόσμια ιατρική κάλυψη πραγματικότητα."

Η ανακοίνωσή της προκάλεσε στενοχώρια και αγάπη στους fans της, όπως φάνηκε στα comments, ενώ η ηθοποιός και επιζούσα του καρκίνου του μαστού, Christina Applegate, της προσέφερε αμέσως υποστήριξη.

Η Dreyfus είναι βραβευμένη με 11 Grammys, με το πιο πρόσφατο για τον ρόλο της ως President Selena Meyer στη σειρά Veep, νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Το κανάλι HBO έκανε μία επίσημη δήλωση στο The Hollywood Reporter, λέγοντας:

"Η αγάπη και η υποστήριξή μας πάνε στη Julia και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή. Είμαστε σίγουροι πως θα το ξεπεράσει χάρη στην ανθεκτικότητα και το απτόητο πνεύμα της και ανυπομονούμε να γίνει ξανά υγιής και να επιστρέψει για την τελευταία σεζόν του Veep."

Η εταιρεία έγραψε ακόμα ένα υποστηρικτικό μήνυμα στο Twitter:

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.