CELEBRITIES

O Ricky Martin και ο σταρ του "Despacito" ξεφορτώνουν αγαθά για τα θύματα του τυφώνα στο Puerto Rico


The Jennettes

3 Οκτωβρίου 2017

ricky.jpg

Διαβάστε εδώ: Γιατί αυτοί οι διασώστες του τυφώνα Irma έχουν γίνει viral

"Ενωμένοι όσο ποτέ για το Puerto Rico," έγραψε ο Luis Fonsi, τραγουδιστής του "Despacito" σε μία φωτογραφία του μαζί με τους άλλους καλλιτέχνες.

Μόλις προσγειώθηκαν, ξεκίνησαν αμέσως τη δουλειά, όπως φαίνεται σε ένα video του Chayanne όπου τους δείχνει να φορτώνουν νερό και άλλες πρώτες ανάγκες στο πίσω μέρος ενός φορτηγού για να μεταφερθούν σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη.

Άλλοι celebrities που επισκέφθηκαν το Puerto Rico για να προσφέρουν τη βοήθειά τους ήταν οι Emilio και Gloria Estefan, Jorge Posada, Ivan Rodriguez, Jose Andres και Rashel Diaz.

O διάσημος σεφ, Jose Andres, μαζί με το World Central Kitchen, προσέφεραν εκατομμύρια γεύματα. 

Συγχρόνως, οι Estefans μοιράστηκαν επίσης ένα μήνυμα υποστήριξης πριν πάνε στο Puerto Rico. 

Tη Κυριακή, η Jennifer Lopez ανακοίνωσε τις εκπληκτικές προσπάθειες που έκανε εκείνη και ο Marc Anthony για να βοηθήσουν τα θύματα του τυφώνα Maria, με τη δημιουργία του οργανισμού Somos Una Voz (Είμαστε Μία Φωνή) μία φιλανθρωπική προσπάθεια που συμπεριλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Hollywood, του κόσμου του αθλητισμού και των τεχνών.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις όμορφες στιγμές της διάσωσης σκύλων από τον τυφώνα Harvey

[gallery-717372]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.