CELEBRITIES

Το νέο “Sex and the city” μετακομίζει στο Παρίσι


Χριστίνα Κατσαντώνη

6 Οκτωβρίου 2017

sex-and-the-city.jpg

Το νέο επιβεβαιώνεται σε δημοσίευμα του Hollywood Reporter από τον Kevin Kay, πρόεδρο του Paramount Network -όπως θα μετονομαστεί το Spike TV, στο πλαίσιο αναβάθμισής του, από τον νέο χρόνο: “Περιμένουμε μια πραγματικά σπουδαία σειρά, που σίγουρα θα έχει μέσα λίγο από Carrie Bradshaw και ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία στον Darren να βάλει την ηρωίδα να δράσει στο Παρίσι, κάνοντας όσα δεν πρόλαβε να κάνει στο Sex and the city”. Μένει να καταλήξουμε αν θα ξεκινήσουμε με έναν πιλότο ή θα προχωρήσουμε με έναν ολόκληρο κύκλο. Το βέβαιο είναι πως θα δείτε μια παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών”.

Ισχυρά “όπλα” του νέου δικτύου θεωρούνται και ο ίδιος ο Star, ο οποίος μετά το θρυλικό Sex and the City”, έκανε ακόμα μια επιτυχία με το “Younger” -ενώ είναι επίσης ο δημιουργός του “Melrose Place”- και η νέα του, ακόμα ατιτλοφόρητη σειρά -το σενάριο της οποίας γράφεται από τον ίδιο.

Ερωτηματικό παραμένει αν εκτός από το “φάντασμα” της Carrie θα έχει και κάποιο σταθερό ρόλο ή έστω guest για την ίδια την ηθοποιό Sarah Jessica Parker -κάτι που θα αντάμειβε εν μέρει τους οπαδούς της φημισμένης γυναικοπαρέας που πήραν πρόσφατα την απογοήτευση της ματαίωσης μιας νέας ταινίας. Οι παραγωγοί δεν προχωρούν ακόμα σε περαιτέρω αποκαλύψεις, όμως όπως διαρρέει η νέα σειρά θα έχει πολλά κοινά με το Sex and the city”.

Θα κινείται γύρω από μια κεντρική ηρωίδα (Νεοϋρκέζα) και θα παρακολουθεί τις φιλικές και ερωτικές σχέσεις της σε μια καινούρια πόλη, σε νέα στέκια με νέες συνήθειες -όχι πια βόλτες σε κλαμπ με φίλες και Cosmopolitan, αλλά απογεύματα σε παρισινές ταράτσες με ένα ποτήρι κρασί και θέα τον Σικουάνα...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.