CELEBRITIES

H Khloe Kardashian κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά τα νέα εγκυμοσύνης της


The Jennettes

9 Οκτωβρίου 2017

chloe.jpg

Διαβάστε εδώ: H Khloe Kardashian είναι έγκυος

Η 33χρονη εμφανίστηκε στην επέτειο ενός χρόνου από την κυκλοφορία της σειράς με denim, Good American, στο κατάστημα Nordstorm στη Καλιφόρνια. Η Kardashian φόρεσε ένα μάυρο jacket με μία ζώνη Chanel, το οποίο συνδύασε με δερμάτινο παντελόνι και γόβες Louboutin.

Κατά τη διάρκεια των 30λεπτών του event, η Khloe δεν αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, αλλά μίλησε για τις καμπύλες της και το πώς έμαθε να αγαπάει αυτό που είναι.

Σύμφωνα με το People, η Khloe είπε στο κοινό: "Το βάρος μου διακυμαίνεται όλη την ώρα και μου αρέσει που ο,τι νούμερο φοράω νιώθω άνετα με αυτό. Όταν είχα περισσότερο βάρος, φορούσα πιο φαρδιά ρούχα και έδειχνα σαν να έχω περισσότερο βάρος. Μου αρέσει να υποστηρίζω τις καμπύλες μου ανεξάρτητα με το τι νούμερο φοράω."

Το E! News κυκλοφόρησε τα νέα για την εγκυμοσύνη της Khloe λίγες μέρες αφού δημοσιεύματα ανέφεραν πως η αδερφή της, Kylie Jenner, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Travis Scott. 

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο stylish looks της Khloe Kardashian με καρέ μαλλιά

[gallery-716256]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.