CELEBRITIES

Η Penelope Cruz μιλάει για το πόσο άσχημα ένιωσε όταν γύρισε την πρώτη της γυμνή σκηνή


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2017

penelope.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Penelope Cruz μιλάει για το ρόλο της ως Donatella Versace

Η Cruz πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη ταινία Murder On The Orient Express, βασισμένη στη νουβέλα της Agatha Cristie του 1934. Συγχρόνως, η Ισπανίδα ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση μίας ακόμη ταινίας, το Loving Pablo, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Javier Bardem.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει την αποκαλυπτική φωτογράφιση, η Cruz αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που γύρισε μία γυμνή σκηνή ήταν όταν ήταν 18 χρονών, στην πρώτη της ταινία με τον Bardem, το 1992. Όταν ρωτήθηκε κατά πόσο η γύμνια την έκανε να μη θέλει πια την υποκριτική, η ηθοποιός απάντησε, "Σκέφτηκα, 'Υπάρχει ένας χαρακτήρας εκεί, υπάρχει ένα στιλ, το υλικό είναι πολύ καλό.'"

"Φυσικά, δεν ανυπομονούσα γι΄αυτές τις σκηνές αλλά το έκανα. Όλοι έδειξαν πολύ σεβασμό και γνώριζαν πως ήμουν 18. Θυμάμαι τη τελευταία μέρα των γυρισμάτων, που έκλαιγα, λέγοντας 'Κι αν δεν ξαναγυρίσω ποτέ ξανά ταινία;' Το συναίσθημα ήταν καταστροφικό."

 

Gallery: Δείτε ακόμη το beauty μυστικό της Penelope Cruz

[gallery-716021]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.