CELEBRITIES

O Matt Damon ήξερε για την ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης της Gwyneth Paltrow


Αφροδίτη Σακκά

24 Οκτωβρίου 2017

gwyneth.jpg

"Ήξερα την ιστορία για τη Gwyneth από τον Ben γιατί ήταν μαζί μετά τον Brad [Pitt]," είπε ο Damon. (H Paltrow και ο Affleck έβγαιναν στα 90s, μετά τον χωρισμό της με τον Brad Pitt). "Αλλά δούλευα με τη Gwyneth, με τον Harvey, στο [Talented Mr. Ripley].. Δεν μίλησα ποτέ γι' αυτό με τη Gwyneth. O Ben μου το είπε αλλά ήξερα πως είχαν κάνει κάποια συμφωνία ή συννενόηση. Το είχε διαχειριστεί [η Paltrow]. Ήταν η Πρώτη Κυρία της Miramax και την αντιμετώπιζε με πολύ σεβασμό. Πάντα."

Τις μέρες μετά το άρθρο-βόμβα που έγραφε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις του Harvey Weinstein σε ηθοποιούς του Hollywood, η Paltrow μοιράστηκε τη δική της ιστορία σε μία συνέντευξη με τους New York Times, ισχυριζόμενη πως ο Weinstein "προσπάθησε να της κάνει μασάζ." Σύμφωνα με την ιστορία, ο τότε σύντροφος της Paltrow, Brad Pitt, είχε έρθει αντιμέτωπος με τον Weinstein όταν έμαθε για το συμβάν.

Ο Damon είπε επίσης πως δεν ήταν δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς πως ο Weinstein ήταν πολύ δύσκολος στο να συνεργαστείς μαζί του από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν είχε καταλάβει το επίπεδο παρενόχλησης του παραγωγού μέσα στη βιομηχανία.

Ο Damon απολογήθηκε, επίσης, στις γυναίκες που βίωσαν οποιουδήποτε είδους σεξουαλική βία όσο εκείνος ήταν παρών και δεν αντέδρασε. "Αν υπήρξε κάποιο event ή κάτι που ήμουν εκεί, δημόσια με τον Harvey, και έκανε κάτι τέτοιο και δεν το είδα; Και υπήρξε κάποια γυναίκα που παρενοχλήθηκε με κάποιο τρόπο και ήταν στις Χρυσές Σφαίρες και κάπως το έχασα;" είπε. "Τότε συγγνώμη."

Άλλες διάσημες γυναίκες που έχουν μοιραστεί δικές τους ιστορίες για τον Weinstein είναι οι Lupita Nyong'o, Lena Headey, Angelina Jolie και πολλλές άλλες.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς πετυχαίνει η Gwyneth Paltrow το πρωινό μακιγιάζ της

[gallery-717093]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.