CELEBRITIES

Η Sarah Jessica Parker εθεάθη δύο φορές με το ίδιο φόρεμα


MMEINTANI

31 Οκτωβρίου 2017

20171019-zaf-f84-075.jpg

Η πρώτη εμφάνιση με το συγκεκριμένο φόρεμα έγινε στις 19 Οκτωβρίου, όταν η 52χρονη ηθοποιός έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της κωμικής τηλεοπτικής σειράς, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης. Εκείνη τη βραδιά επέλεξε να συνδυάσει το φόρεμα με μία μπλε χιαστί τσάντα και ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Η δεύτερη ήταν λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 28 Οκτωβρίου, σε μία συνέντευξη τύπου του σωματείου Producers Guild of America, όπου επέλεξε να φορέσει το ίδιο animal print φόρεμα, αυτή τη φορά με ένα ζευγάρι peep-toe παπούτσια σε χρυσή απόχρωση.

Και μιας και μιλάμε για μια είδηση που κρίθηκε από τα διεθνή media ότι είναι άξια αναφοράς, εμείς δεν έχουμε παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στη SJP και να πούμε πόσο μας αρέσει όταν βλέπουμε μια τέτοια «γήινη» συμπεριφορά από μία star του βεληνεκούς της.

Gallery: Το χαρακτηριστικό look που επιλέγει η Sarah Jessica Parker στις εμφανίσεις της

[gallery-717428]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.