CELEBRITIES

Ο Dustin Hoffman κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση


2 Νοεμβρίου 2017

abaca-609435-013.jpg

"Μου ζήτησε να του κάνω ένα μασάζ ποδιών την πρώτη μου μέρα. Το έκανα. Με φλέρταρε ανοιχτά και μου τσίμπησε τα οπίσθια, όσο του έκανα μασάζ, μιλούσε ανοιχτά για το σεξ μπροστά μου. Ένα πρωί πήγα στο καμαρίνι για να του πάω το πρωινό που είχε παραγείλει. Με κοίταξε, χαμογέλασε και το έκανε για ώρα. Στη συνέχεια, είπε, "Θα έχω ένα βραστό αυγό ... και μια απαλή βρασμένη κλειτορίδα". Οι γύρω του άρχισαν να γελούν. Έφυγα, άφωνη. Τότε πήγα στο μπάνιο και έκλαιγα."

Όλα όσα βίωνε η Hunter εκείνο το διάστημα, τα έγραφε σε ένα ημερολόγιο, το οποίο έστειλε στην αδερφή της αργότερα. "Σήμερα, όταν πήγαινα τον Dustin στην λιμουζίνα του, μου έπιασε τα οπίσθια τέσσερις φορές", έγραφε. "Του χτυπούσα το χέρι κάθε φορά, σκληρά και του είπα ότι ήταν ένας βρώμικος γέρος."

Ισχυρίζεται ότι στα γυρίσματα της είχε ζητηθεί να ανεχτεί τη συμπεριφορά του και να "θυσιάσει" μερικές από τις αξίες της για χάρη της παραγωγής.

"Στα 49, καταλαβαίνω τι έκανε ο Dustin Hoffman καθώς ταιριάζει απόλυτα με τις εμπειρίες των γυναικών στο Hollywood και παντού. Ήταν αρπακτικό, ήμουν παιδί, και αυτό ήταν σεξουαλική παρενόχληση."

Ο Hoffman απάντησε στο άρθρο με μια συγγνώμη: "Έχω τον απόλυτο σεβασμό στις γυναίκες και αισθάνομαι απαίσια στην ιδέα ότι έχω κάνει κάτι που τις έει φέρει σε μια άβολη κατάσταση. Λυπάμαι. Δεν αντανακλά το ποιος είμαι. "

Η φήμη του διάσημου ηθοποιού συχνά προκαλεί ανησυχία. Στα γυρίσματα "Kramer εναντίον Kramer", χαστούκισε τη Meryl Streep για να βελτιώσει την παράστασή του σε μια δραματική σκηνή, ενώ παράλληλα ήταν σαρκαστικός μαζί της για το θάνατο του φίλου της. "Έπαιρνα διαζύγιο, έπαιρνα ναρκωτικά και όλα αυτά με εξαντλούσαν με κάθε τρόπο", δήλωσε ο Hoffman για αυτή τη συμπεριφορά του.

Η ιστορία έρχεται μετά από έναν κατακλυσμό παρόμοιων γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood εναντίον του παραγωγού Harvey Weinstein, του κινηματογραφιστή James Toback και του ηθοποιού Kevin Spacey. Σήμερα, επίσης, έξι γυναίκες κατηγορούν τον σκηνοθέτη Brett Ratner για σεξουαλική παρενόχληση, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών Natasha Henstridge και Olivia Munn.

Διαβάστε ακόμα "Διαδηλωτές εισέβαλαν στην τιμητική βραδιά του Roman Polanski στο Παρίσι"

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.