CELEBRITIES

H Olivia Munn κατηγορεί τον σκηνοθέτη Brett Ratner για σεξουαλική παρενόχληση


2 Νοεμβρίου 2017

20170916-zaa-d20-1627.jpg

Στην ίδια αναφορά, ο Ratner κατηγορήθηκε επίσης ότι ανάγκασε την ηθοποιό Natasha Henstridge σε στοματικό σεξ όταν ήταν 19 ετών. Μέσω του δικηγόρου του Martin Singer, ο Ratner αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε μια επιστολή 10 σελίδων που στάλθηκε στις Times, προσθέτοντας συγκεκριμένα ότι "αμφισβητεί έντονα" τον ισχυρισμό της Munn.

Ωστόσο η ιστορία που είπε η Olivia Munn στις Times δεν ήταν νέα.  Το 2010 είχε αναφερθεί σε έναν άνδρα για σεξουαλική κακομεταχείριση, χωρίς ωστόσο να πει το όνομά του. "Θυμάμαι πρώτα ότι τον έβλεπα φορώντας ένα πουκάμισο και κρατώντας ένα κοκτέιλ γαρίδας με σάλτσα. Αυνανιζόταν με μία γαρίδα στο ένα χέρι. Και εγώ μπροστά του. Αλήθεια δεν αστειεύομαι. "

Όταν ο Ratner έμαθε για τις κατηγορίες, αρνήθηκε τα πάντα και ανέφερε ότι διατηρούσε σχέση κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων "Attack of the Show" με την Olivia Munn.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί την ονειρεμένη villa που νοίκιασε η Olivia Munn για τα γενέθλιά της.

[gallery-717138]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.