CELEBRITIES

Γιατί αυτή η ηθοποιός του Game of Thrones ανυπομονεί να τελειώσει η σειρά;


Αφροδίτη Σακκά

3 Νοεμβρίου 2017

abaca-580200-189.jpg

Διαβάστε εδώ: Tι σημαίνει ο θάνατος αυτού του ηθοποιού του Game of Thrones για το μέλλον της σειράς;

Και απ' ότι φαίνεται, ανυπομονεί να τελειώσει. 

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το τέλος του Game of Thrones και θα έχω χρόνο να κάνω ο,τι θέλω," είπε η Williams. "Είμαι απλά εξαιρετικά ενθουσιασμένη και θα είναι ωραίο να μπορώ να διαλέξω τους ρόλους που θέλω να παίξω."

Η Williams εξήγησε πως μόλις άνοιξε τη δική της εταιρεία παραγωγής και πως έχει σκοπό να εμπλακεί περισσότερο στον κόσμο του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Εμφανίστηκε στα British Independent Film Awards τη Τετάρτη για να ανακοινώσει τις υποψηφιότητες και δήλωσε στο Newsbeast του BBC πως θα ήθελε να γυρίσει και να πρωταγωνιστήσει η ίδια σε μία ανεξάρτητη ταινία. 

"Μπορώ να δείξω στον κόσμο τι είδους ηθοποιός θέλω να γίνω και να σχηματίσω λίγο τη καριέρα μου," είπε η Williams.

Το να φύγει από το Game of Thrones μπορεί να είναι ένα περίεργο συναίσθημα, αλλά φαίνεται πως η Williams είναι έτοιμη για αλλαγή. 

"Από τη μία είναι πολύ αγχωτικό να ξέρω πως δεν θα έχω αυτό δίχτυ προστασίας," συνέχισε. "Αλλά από την άλλη είμαι ελεύθερη."

 

Gallery: Δείτε ακόμη το cast του Game of Thrones σε μία φωτογράφηση όπως δεν τους έχετε ξαναδεί

[gallery-717188]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.