Βρετανός ηθοποιός καταγγέλλει: Ξύπνησα και ο Σπέισι με βίαζε

Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017
kevin.jpg

Οι αξιωματικοί της Σκότλαντ Γιαρντ εξετάζουν ήδη καταγγελίες περί σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος νεαρού (τότε) άνδρα στο Λονδίνο το 2008, την περίοδο που ο Σπέισι εργαζόταν ως καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic ( του ιστορικού θεάτρου στη σκηνή του οποίου έχουν εμφανιστεί σπουδαία ονόματα όπως ο Λόρενς Ολίβιε και η Πέγκυ Άσκροφτ).

Ο Κέβιν Σπέισι παρέμεινε στο πόστο του καλλιτεχνικού διευθυντή 11 ολόκληρα χρόνια και μάλιστα είχε παραλάβει και ειδικό βραβείο στα θεατρικά βραβεία Ολιβιέ του Λονδίνου ως αναγνώριση της προσφοράς του στο Old Vic.

Στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση προς τιμήν του τον Απρίλιο του 2105 είχαν δώσει το «παρών» διασημότητες του θεάτρου και του κινηματογράφου. Ανάμεσά τους και ο Χιου Μπόνβιλ, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Downton Abbey» που ως παρουσιαστής της ειδικής εκδήλωσης, δήλωνε τότε για τον Σπέισι: «Όχι μόνο έφερε το δικό του ταλέντο και προσέθεσε το γκλάμουρ του Χόλιγουντ, αφού είναι πολύ καλός θεατρικός όσο και κινηματογραφικός ηθοποιός αλλά κατάφερε να φέρει στη σκηνή ηθοποιούς από την Βρετανία και την Αμερική και διέδωσε το έργο του θεάτρου σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να κάνει τα πάντα». Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώ.