CELEBRITIES

O Alec Baldwin εξομολογείται: "Έχω φερθεί πολύ σεξιστικά στις γυναίκες"


Αφροδίτη Σακκά

5 Νοεμβρίου 2017

abaca-586494-007.jpg

"Έχω κάνει bullying σε γυναίκες. Έχω παραβλέψει γυναίκες. Έχω υποτιμήσει γυναίκες. Όχι σαν κανόνα. Ανά στιγμές έχω κάνει αυτό που κάνουν πολλοί άντρες, το οποίο είναι.. όταν δεν αντιμετωπίζεις τις γυναίκες με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις τους άντρες. Δεν το κάνεις. Ανήκω σε μία γενιά που κανείς δεν το κάνει και θα ήθελα να αλλάξει αυτό. Πραγματικά θα ήθελα να αλλάξει," συμπλήρωσε.

Ο Baldwin χρησιμοποίησε τη στιγμή για να αναφερθεί στη γενικότερη αλλαγή που πρέπει να επιτευχθεί όσον αφορά την ισότητα των φύλων και έξω από το Hollywood. "Πιστεύω πως είναι σημαντικό για εμάς να προσπαθήσουμε να κάνουμε τον χώρο εργασίας και παραέξω όχι μόνο άνετο και σωστό και δίκαιο και κατάλληλο αλλά και παραγωγικό," είπε. "Πιστεύω πως πολλά από αυτά που αντιμετωπίζουμε όσον αφορά αυτό το θέμα κάνουν κακό στη βιομηχανία μας. Την κάνει λιγότερο παραγωγική."

Οι δηλώσεις του Baldwin έρχονται μετά από ένα κύμα κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που βρήκαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως Harvey Weinstein, Kevin Spacey και James Toback, σκηνοθέτη του Baldwin στις ταινίες Seduced and Abandoned και The Private Life of a Modern Woman.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις κούκλες που θυμίζουν διασήμους του Hollywood

[gallery-717115]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.