CELEBRITIES

O George Clooney σταματά την υποκριτική και ο λόγος είναι τα χρήματα που έβγαλε


Αφροδίτη Σακκά

8 Νοεμβρίου 2017

abaca-606249-002.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτό είναι το ποίημα που έγραψε ο George Clooney κατά του Trump

Σύμφωνα με τη συνέντευξή του στη Sunday Times, o Clooney έχει ξεπεράσει την υποκριτική και είναι έτοιμος να κάνει ένα βήμα πίσω από την καριέρα που τον ώθησε στη κορυφή.

"Κοίτα, είμαι ηθοποιός πολύ καιρό και ξέρεις, είμαι 56. Δεν είμαι ο τύπος που θα κερδίσει το κορίτσι πια," δήλωσε ο Clooney στη Sunday Times.

Συμπλήρωσε, επίσης, πως -προφανώς- δεν χρειάζεται ακριβώς τα χρήματα, αφού απ' ότι φαίνεται η τεκίλα κέρδισε τόσα χρήματα στον Clooney για να μην ανησυχεί για το αν θα υπάρξει ταινία Η συμμορία των δεκαέξι.

"Η ηθοποιία ήταν ο τρόπος να πληρώνω το νοίκι παλιότερα, αλλά πούλησα μία εταιρεία τεκίλας για ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Δε χρειάζομαι χρήματα."

Πράγματι, η Casamigos πουλήθηκε σε μία Ευρωπαϊκή εταιρεία ονόματι Diageo. Οπότε, δεν χωρά αμφιβολία το γεγονός πως ο τραπεζικός λογαριασμός του Clooney δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Σε αυτό το σημείο της καριέρας του, ο Clooney έχει τη δυνατότητα να κάνει επιλογές. Πράγμα πολύ καλό για τον νέο μπαμπά, που σίγουρα έχει πολλή δουλειά με την Ella και τον Alexander.

"Απλά πρέπει να καθαρίσω τον εμετό από το κοστούμι μου," είχε αστειευθεί ο Clooney στο USA Today τον Αύγουστο. "Παλιά ήταν ο δικός μου εμετός αλλά τώρα είναι ο εμετός των διδύμων. Οπότε όλα πήγαν καλά."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι μας έμαθε το δυναμικό ντύσιμο της Amal Clooney μετά την εγκυμοσύνη

[gallery-717546]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.