CELEBRITIES

Αυτή είναι η νέα διευθύντρια του Vanity Fair


Αφροδίτη Σακκά

13 Νοεμβρίου 2017

jones.jpg

Διαβάστε εδώ: H Vogue απαγόρεψε για πάντα τη συνεργασία με αυτόν τον φωτογράφο

Πριν ξεκινήσει να εργάζεται στους New York Times στα τέλη του 2016, η Jones εργαζόταν στο περιοδικό Time από το 2008 και ολοκλήρωσε τη θητεία της εκεί ως αναπληρώτρια αρχισυντάκτρια. Όσο βρισκόταν στο περιοδικό επέβλεπε διάφορα τεύχη συμπεριλαμβανομένων των Time's Person of the Year και Time 100. Δεδομένου του ότι η συγκεκριμένη θέση στο Vanity Fair απαιτεί να υπάρχουν σχέσεις με μεγάλα ονόματα του Hollywood, των εκδόσεων και του Sillicon Valey, το γεγονός πως η δουλειά της βρέθηκε στην ετήσια λίστα με τους πιο ισχυρούς καλλιτέχνες και καινοτόμους ήταν πιθανότατα κάτι που έπαιξε ρόλο στη πρόσληψή της. Πριν το περιοδικό Time, η Jones ήταν editor στο Paris Review.

Οι υποψήφιοι για τη πολυπόθητη θέση του Carter ήταν πολλοί, συμπεριλαμβανομένων των Janice Min, συμπροέδρου και διευθύντρια καλλιτεχνικού περιεχομένου του The Hollywood Reporter και Jay Fielden, editor-in-chief του Esquire. Ενώ είναι κατανοητό το γεγονός πως η Conde Nast ήθελε ένα πολύ γνωστό όνομα για τη θέση (συζητήθηκαν ονόματα της τηλεόρασης όπως Anderson Cooper και Jon Stewart), η εταιρεία τελικά επικεντρώθηκε στο να προσλάβει μία γυναίκα με αφορμή το σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein που ξεκίνησε μία μεγάλη σειρά από κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας. Ο Carter διαδέχθηκε τη Tina Brown το 1992 όταν εκείνη ανέλαβε το New Yorker.

Ο Carter δεν πήρε μέρος στη διαδικασία πρόσληψης, σύμφωνα με τους New York Times. Η απόφαση να προσληφθεί η Jones ήρθε από τον Bob Sauerberg, γενικό διευθυντή και την Anna Wintour, editor-in-chief της Αμερικάνικης Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια της Conde Nast, με τη βοήθεια του David Remnick, editor του New Yorker.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα καλύτερα looks από το Vanity Fair party των φετινών Oscars

[gallery-716359]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.