CELEBRITIES

H Kim Kardashian εξηγεί τον λόγο που δεν προσκάλεσε την παρένθετη μητέρα στο πάρτι του μωρού


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2017

000-s94a2.jpg

Διαβάστε εδώ: Όλες οι λεπτομέρειες για το μυστικό πάρτι του μωρού της Kylie Jenner

Η 37χρονη reality star του Keeping Up With The Kardashians επιβεβαίωσε στα τέλη Σεπτεμβρίου πως εκείνη και ο σύζυγός της, Kanye West περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Το μωρό, που είναι κορίτσι, πρόκειται να γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας και το ζευγάρι γιόρτασε το γεγονός με ένα εντυπωσιακό baby shower πάρτι το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

"Δεν [προσκάλεσα την παρένθετη μητέρα]," είπε η Kim στο The Real την Πέμπτη. "Τη σύστησα στην οικογένειά μου. Τη σύστησα στην οικογένειά μου νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Και ξέρεις, απλά σκέφτηκα, δε ξέρω, ήταν μία περίεργη απόφαση που έπρεπε να πάρω. Φυσικά, θα ήθελα να είναι εκεί και να είναι κομμάτι αυτού, αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα τόσο μακριά στο να το εξηγήσω στα παιδιά μου ακόμα.¨"

"Νομίζω πως πρέπει να βρω τον τρόπο να το εξηγήσω στα παιδιά μου πρώτα," δήλωσε η Kim.

"Την αγαπώ," συμπλήρωσε. "Έχω την καλύτερη σχέση με την παρένθετη μητέρα. Είναι τόσο καλή. Είναι το καλύτερο άτομο που θα μπορούσε να το κάνει αυτό για την οικογένειά μου. Είναι υπέροχη. Έχει υπάρξει καταπληκτική."

Η Kim εξήγησε, επίσης, πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν ήξερε στην αρχή πως θα κυοφορήσει το παιδί εκείνης και του Kanye.

"Μπορείς να το κάνει εντελώς ανώνυμα," εξομολογήθηκε η Kardashian. "Μπορείς να διαλέξεις αυτόν τον δρόμο, αλλά εγώ σκέφτηκα πως αυτή που θα κυοφορήσει το παιδί μας μπορεί να μην ήταν fan εμένα και του συζύγου μου ή μπορεί να μην ήθελε να κυοφορήσει το παιδί μας. Ήθελα να της δώσω αυτή την επιλογή και να είμαι περήφανη και στην ίδια σελίδα. Ήθελα μία σχέση μαζί της."

Η Kim συνέχισε λέγοντας πως η παρένθετη μητέρα ήταν "πολύ ενθουσιασμένη" όταν ανακάλυψε πως θα κυοφορούσε το παιδί του ζευγαριού. "Είναι κάποια που έχει παρακολουθήσει το show, όχι κάποια super fan ή κάτι τέτοιο που θα ήταν άβολο, αλλά είχε δει τον αγώνα μου και πόσο ανοιχτή ήμουν με αυτό. Οπότε ήταν πολύ περήφανη και πολύ ενθουσιασμένη που θα το έκανε."

Το πάρτι του μωρού περιλάμβανε ροζ άνθη κερασιάς, πράγμα που κίνησε υποψίες πως το μωρό είναι κορίτσι. Η Kim το επιβεβαίωσε στο show της Ellen DeGeneres αυτή την εβδομάδα.

Το νέο μωρό της Kim και του Kanye θα έχει μία μεγάλη αδερφή, τη North, 4 και έναν μεγάλο αδερφό, τον Saint, που θα γίνει 2 το Δεκέμβριο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kim Kardashian φωτογραφήθηκε ως Jackie O και σόκαρε

[gallery-717362]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.