CELEBRITIES

Russell Simmons και Brett Ratner κατηγορούνται πως παρενοχλούσαν μαζί γυναίκες


Αφροδίτη Σακκά

21 Νοεμβρίου 2017

063-gyi0063744065.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Meryl Streep αποκαλύπτει: «Έκανα τη νεκρή και περίμενα μέχρι να σταματήσει να με χτυπάει»

Στο πιο πρόσφατο δημοσίευμα, ένα μοντέλο ονόματι Keri Claussen Khalighi ισχυρίζεται πως το 1991, όταν ήταν 17 ετών, το δίδυμο την πήγε για φαγητό στη Νέα Υόρκη και μετά στο διαμέρισμα του Simmons για να τις δείξουν ένα βίντεοκλιπ που δούλευαν. Ήταν εκείνο το σημείο που ο Simmons "άρχισε να κάνει επιθετικές σεξουαλικές προτάσεις, βγάζοντάς της τα ρούχα της," γράφει η Times.

"Κοίταξα τον Brett και του είπα 'βοήθησέ με' και δε θα ξεχάσω ποτέ την έκφρασή του," είπε η Khalighi. "Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πως ήταν μαζί σε αυτό."

Η Khalighi δήλωσε πως ο Simmons προσπάθησε να την υποχρεώσει να κάνει σεξ μαζί του. Εκείνη "το πάλεψε άγρια" και τελικά επιδόθηκε σε στοματικό σεξ, ενώ ο Ratner παρακολοθούσε. Η Khalighi συνέχισε λέγοντας πως πήγε να κάνει μπάνιο, με τον Simmons να την ακολουθεί μέσα σε δευτερόλεπτα και διεισδύοντας μέσα της χωρίς τη συγκατάθεσή της. Εκείνη αντιστάθηκε και εκείνος έφυγε. "Πόνεσα τόσο πολύ," ανακαλεί.

Ο Simmons αρνήθηκε το συμβάν σε μία δήλωση στη Times: "Οτιδήποτε συνέβη μεταξύ εμένα και της Keri συνέβη με την πλήρη συγκατάθεση και συμμετοχή της," είπε, προσθέτωντας αργότερα πως η κατηγορία της "κάνει ζημιά σε εκείνες/ους που έχουν υπάρξει πραγματικά θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης."

Ο δικηγόρος του Ratner δήλωσε πως ο παραγωγός δεν είχε "καμία ανάμνηση" της Khalighi να ζητά βοήθεια και δεν την είδε να "διαμαρτύρεται."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.