CELEBRITIES

Η Paris Hilton οργάνωσε ένα πάρτι μωρού στην αδερφή της και ήταν όπως το φαντάζεστε


Αφροδίτη Σακκά

23 Νοεμβρίου 2017

paris47739.jpg

Διαβάστε εδώ: H Paris Hilton ζητά συγγνώμη για τα σχόλιά της σχετικά με τον Trump

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι μας έμαθε το δυναμικό ντύσιμο της Amal Clooney μετά την εγκυμοσύνη

[gallery-717546]

 

Το baby shower, που έλαβε χώρα τη Τρίτη, είχε θέμα tea party. Υπήρχε ένα τραπέζι γεμάτο με φλιτζάνια τσαγιού, μικρά σάντουιτς, cupcakes, πύργους από macarons και αρκετό glitter. Αφού η Nicky Rothschild, που έχει ήδη μία κόρη 16 μηνών, τη Lily Grace Victoria Rothschild, δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του δεύτερου παιδιού της, τα γλυκά είχαν ροζ και μπλε χρώμα. Σε ένα post στο Instagram, η Hilton έγραψε πως η μητέρα της, Kathy Hilton, ήταν υπεύθυνη της διακόσμησης. "Η μαμά μου @kathyhilton είναι η καλύτερη διακοσμήτρια! #NickysBabyShower" έγραψε σε μία σειρά φωτογραφιών.

Η αδερφές Hilton ακολούθησαν τη παλ χρωματική παλέτα του πάρτι και με τα outfits τους. Η Paris φόρεσε ένα ανοιχτό ροζ φόρεμα με πιέτες σε συνδυασμό με ένα σακάκι στην ίδια απόχρωση, ενώ η Nicky φόρεσε ένα μπλε φόρεμα με τιρκουάζ λεπτομέρειες. Η μητέρα Hilton, διάλεξε ένα λευκό πουκάμισο το οποίο συμπλήρωσε με μία μπλε φούστα με λευκές λεπτομέρειες.

 

Love my beautiful family. ????????????????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton) στις

Η Nicky ανέβασε μία φωτογραφία με την αδερφή της και μία με τις δυο τους και την μητέρα τους. "Ευχαριστώ @parishilton που διοργάνωσες το πιο γλυκό τσάι για τη μέλλουσα μαμά," έγραψε στη λεζάντα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις διασημότερες πόζες εγκυμοσύνης

[gallery-716795]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.