CELEBRITIES

H Emilia Clarke υπερασπίζεται τις γυμνές σκηνές της στο Game of Thrones


The Jennettes

24 Νοεμβρίου 2017

emilia.jpg

Διαβάστε εδώ: H Emilia Clarke έγινε Khaleessi και στη πραγματική ζωή

"Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι με αυτά πλέον και ο κόσμος λέει, 'Α ναι, τα πορνογραφικά sites έπεσαν όταν βγήκε το 'Game of Thrones'... Υπάρχουν τόσες πολλές σειρές που επικεντρώνονται γύρω από αυτό το πολύ αληθινό γεγονός που αναπαράγει ο κόσμος," είπε η 31χρονη στο Harper's Bazaar για το τεύχος Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου 2018.

"Ο κόσμος κάνει σεξ για απόλαυση -είναι κομμάτι της ζωής," συμπλήρωσε η Clarke.

"Νομίζω πως στις αρχές είχα δεύτερες σκέψεις για όλους," εξομολογήθηκε η Clarke. "Θέλω να πω, το κάνω γενικά στη ζωή μου αυτό, αλλά ειδικά με τη φήμη και την [επιτυχία] και με αγνώστους να σε ξέρουν καλύτερα από τους κοντινούς σου φίλους, ανησυχούσα για το τι θα λένε για εμένα. Μετά φτάνεις σε ένα σημείο που λες, 'Ξέρεις τι; Είμαι εντάξει."

Η Clarke επέμεινε πως δεν είχε το "κατάλληλο look" μίας τυπικής σταρ, πράγμα που την έκανε να προσπαθήσει να παίξει απαιτητικούς ρόλους που δε φοβούνται να δεχθούν αντιδράσεις μια στο τόσο.

Ο επόμενος ρόλος της Emilia Clarke θα είναι αυτός της Kira, στη ταινία "Solo: A Star Wars Story", που θα κυκλοφορήσει το 2018.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την αισθησιακή φωτογράφηση της Emilia Clarke στη Vogue

[gallery-600669]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.