CELEBRITIES

Πώς διαφέρουν οι φωτογραφίες αρραβώνα της Meghan και του Harry με της Kate και του William


Αφροδίτη Σακκά

28 Νοεμβρίου 2017

000-un21n.jpg

Διαβάστε εδώ: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Το χρονικό της σχέσης τους

1. Το σκηνικό

Eνώ η Kate και ο William διάλεξαν το μεγάλο δωμάτιο του St James’ Palace, ο Harry και η Meghan διάλεξαν κάτι πιο απλό: τους κήπους του Kensington Palace, το μέρος στο οποίο ζουν πλέον όλοι οι royals.

2. Τα outfits

Με αφορμή το σκηνικό, το outfit της Meghan ήταν πιο απλό από της Kate, που είχε διαλέξει ένα μπλε, σατεν φόρεμα του οίκου Issa. H Markle διάλεξε ένα λευκό παλτό του Καναδέζικου brand Line the Label. Το φόρεμά της δεν φαίνεται καθαρά, ωστόσο δείχνει σκούρο κυπαρισσί.

Gallery: Δείτε ακόμη τις πρώτες φωτογραφίες μετά τον αρραβώνα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

[gallery-717925]

3. Το δαχτυλίδι

Ενώ και τα δύο είναι υπέροχα, τα δαχτυλίδια που φόρεσαν η Kate και η Meghan είναι πολύ διαφορετικά. Όλοι γνωρίζουν πλέον, πως ο William έδωσε στην Kate το δαχτυλίδι της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, που αποτελείται από 14 διαμάντια, γύρω από ένα τεράστιο ζαφείρι. Το δαχτυλίδι της Meghan περιλαμβάνει μεν διαμάντια από τη συλλογή της Diana, αλλά είναι σχεδιασμένο απ' τον ίδιο τον Harry.

4. Hλικία και εμπειρία

Όταν η Kate φωτογραφήθηκε με τον William για τον αρραβώνα τους, ήταν η πρώτη φορά που η μέλλουσα πριγκίπισσα έπρεπε να σταθεί και να ποζάρει μπροστά από εκατοντάδες κάμερες. Για τη Meghan, διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό που έχει συνηθίσει τις δημόσιες εμφανίσεις, ήταν πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Επιπλέον, η Meghan και ο Harry είναι μεγαλύτεροι (36 και 33 αντίστοιχα) από την Kate και τον William όταν αρραβωνιάστηκαν (και οι δύο 28). Αυτό σημαίνει πως έμοιαζαν πιο άνετοι μπροστά απ' τις κάμερες, απ' ότι οι τωρινοί Δούκας και Δούκισσα του Cambridge, που έμοιαζαν λιγότερο άνετοι.

Gallery: Δείτε ακόμη την πρώτη εμφάνιση της Kate Middleton μετά τα νέα της εγκυμοσύνης

[gallery-717671]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.