CELEBRITIES

6 φορές που η Meghan Markle έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο


Αφροδίτη Σακκά

28 Νοεμβρίου 2017

000-un2k4.jpg

Διαβάστε εδώ: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Το χρονικό της σχέσης τους

Μίλησε για τη σχέση της με τον Harry σε μεγάλο περιοδικό

Με μία κίνηση που δεν συνηθίζεται καθόλου για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η Meghan Markle εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Vanity Fair και μίλησε με λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry -πριν αρραβωνιαστούν. Βέβαια, δεν είναι κάτι εντελώς ξένο για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας να συμφωνήσει σε εξώφυλλο περιοδικού (η Kate Middleton είχε φωτογραφηθεί για τη Βρετανική Vogue) αλλά το να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρίγκιπα ήταν κάτι που άφησε πολλά στόματα ανοιχτά.

Όταν κρατιόταν συνέχεια χέρι-χέρι με τον πρίγκιπα Harry

Όπως ξέρουμε από τον πρίγκιπα William και τη Kate Middleton, το να κρατιέσαι χέρι-χέρι δεν επιτρέπεται αν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας:

Αλλά η Meghan και ο Harry έσπασαν αυτή τη παράδοση, όταν εμφανίστηκαν στα Invictus Games στο Toronto. Επίσης, οι royals δεν επιτρέπεται να κρατιούνται χέρι-χέρι γιατί (σύμφωνα με την βασιλική εθιμοτυπία και τη Myka Meier) "είναι εργαζόμενοι εκπρόσωποι της Βρετανικής μοναρχίας".

Έχει υπάρξει παντρεμένη στο παρελθόν

Πριν αρραβωνιαστεί τον Harry, η Meghan ήταν παντρεμενη με τον Trevor Engelson. Πήραν διαζύγιο το 2013 και τώρα εκείνος σκηνοθετεί μία σειρά για έναν άντρα που πρέπει να μοιράζεται τη κηδεμονία του παιδιού του με την πρώην του που παντρεύτηκε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Βέβαια, το να παντρεύεσαι κάποιον που έχει πάρει διαζύγιο δεν είναι πλέον πρόβλημα για τη Βρετανική μοναρχία -αλλά είναι σίγουρα ασυνήθιστο.

Δεν ανήκει στη Βρετανική εκκλησία

Φυσικά, η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δέχεται όλες τις θρησκείες, αλλά το να είσαι μέλος της Εκκλησίας της Αγγλίας είναι το σύνηθες -και σύμφωνα με το People, "για να παραμείνουν στη σειρά διαδοχής, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούν να είναι Καθολικοί." Αυτό δεν επηρεάζει τη Meghan, αφού οι νόμοι άλλαξαν το 2013 και επιτρέπουν στα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη σειρά της διαδοχής για τον θρόνο να παντρευτούν όποιον/α επιθυμούν ανεξάρτητα με τη θρησκεία τους. Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως η Meghan πήγε σε καθολικό σχολείο.

Φοράει ένα δαχτυλίδι μόνο από διαμάντια

Ενώ τα διαμάντια δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο όταν μιλάμε για δαχτυλίδια αρραβώνων, οι royals τείνουν να διαλέγουν άλλες πολύτιμες πέτρες. Το δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Diana (και τώρα της Kate Middleton) περιλαμβάνει ένα ζαφείρι, όπως και το δαχτυλίδι της Βασιλομήτωρ και της πριγκίπισσας Anne. H πριγκίπισσα Margaret φορούσε ένα με ρουμπίνι, όπως φοράει και η Sarah Ferguson.

Eίναι ηθοποιός και κάτω απ' τα φώτα της δημοσιότητας

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, η Meghan Markle δεν είναι μέλος βασιλικής οικογένειας. Είναι ηθοποιός και κάτω απ' τα φώτα της δημοσιότητας, διάσημη για τον ρόλο της σειρά Suits. Επίσης, δεν είναι μέλος αριστοκρατικής οικογένειας όπως η Kate Middleton. Βασικά, είναι μία φυσιολογική γυναίκα -και έτσι σπάει το πρωτόκολλο και μόνο με αυτό.

Gallery: Δείτε ακόμη τη πρώτη official φωτογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους

[gallery-717925]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.