CELEBRITIES

Το χειρόγραφο γράμμα του πρίγκιπα George στον Άγιο Βασίλη είναι ο,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα


Αφροδίτη Σακκά

1 Δεκεμβρίου 2017

000-s72ou.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο πρίγκιπας George "ζηλεύει" τον μπαμπά του για τον πιο γλυκό λόγο

Ο μικρός πρίγκιπας είχε την ευκαιρία να ζητήσει πέντε πιθανά δώρα, αλλά έγραψε μόνο ένα. Έγραψε "περιπολικό" στη τρίτη σειρά, προσέξτε, όχι στη πρώτη, έτσι ώστε να βρίσκεται στη μέση της σελίδας. "Με αγάπη, George", υπέγραψε. Σημείωσε επίσης πως ήταν πολύ καλό παιδί φέτος.

Έχουμε κυριολεκτικά λιώσει με το πόσο γλυκό ήταν αυτό:

O πρίγκιπας George φαίνεται πως είναι fan της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πρόσφατα εθεάθη να είναι φοβερά ενθουσιασμένος με τα ελικόπτερα που έβλεπε στη Γερμανία και έκανε μία αξιολάτρευτη εμφάνιση με την οικογένειά του στο Royal Air Show το 2016. Αλλά τώρα φαίνεται πως ξεπέρασε τα αερομεταφερόμενα οχήματα και προτιμάει τα αυτοκίνητα (σκέτο) -ή τουλάχιστον αυτό μας έδειξε το γράμμα του.

Ο πρίγκιπας William έδωσε το γράμμα στον Άγιο Βασίλη τη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Φιλανδία. Ενώ ταξίδευε μόνος του, ο δούκας του Cambridge φαίνεται πως είχε συνέχεια τον γιο του κατά νου.

Μέχρι τώρα δεν ξέρουμε τι έχει ζητήσει η πριγκίπισσα Charlotte, αλλά είμαστε σίγουρες πως θα είναι μία εξίσου αξιολάτρευτη επιλογή.

Τέτοια εποχή του χρόνου, η οικογένεια θα γιορτάζει μαζί με το νέο τους αδερφάκι.

Gallery: Δείτε ακόμη τη πιο γλυκιά φωτογραφία του 2017 με τον πρίγκιπα George

[gallery-717449]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.