CELEBRITIES

Η ταινία που προέβλεψε τον γάμο του Harry και της Meghan πριν 14 χρόνια


MMEINTANI

3 Δεκεμβρίου 2017

abaca-608578-007.jpg

Με τον αρραβώνα του Prince Harry και της Meghan Markle να μονοπωλεί τα πάντα εδώ και μία εβδομάδα, η πιο τρελή εικασία θέλει μία ταινία να είχε προβλέψει τη σχέση τους εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια.

Ο λόγος για το Love Actually, την Χριστουγεννιάτικη ταινία που έχει λατρέψει κάθε γυναίκα ανά τον κόσμο και που μας απρουσιάζει 8 διαφορετικά love stories, εκ των οποίων το πιο χαριτωμένο είναι ανάμεσα στον μικρό Sam και τη νεαρή Joanna. Δηλαδή, σύμφωνα με τους twitter users, την νεότερη εκδοχή του Harry και της Meghan.

Όλο αυτό βασίζεται σε γεγονότα όπως ότι τόσο ο Sam όσο και ο Harry είναι gingers και Βρετανοί, ενώ και οι δύο έχουν χάσει τη μητέρα τους σε πολύ τρυφερή ηλικία. Από την άλλη, η Joanna και η Meghan είναι μελαχρινές και αμερικανίδες και ασχολούνται και οι δύο με τον χώρο του θεάματος.

Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη άποψη έχει ξετρελάνει τους πιστούς royal fans αλλά και τους λα΄τρεις της ταινίας και μας αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πόσο έντονα μπορεί να επηρεαστεί κανείς από ένα γεγονός και τι συνειρμούς μπορεί να κάνει. Το συγκεκριμένο βέβαια έχει πλάκα, δε συμφωνείτε;

Διαβάστε ακόμα:
Τι φόρεσε η Meghan Markle στη πρώτη εμφάνισή της με τον Harry, ως πριγκιπικό ζευγάρι

[gallery-717948]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.