CELEBRITIES

Η Cate Blanchett σε μια εμφάνιση που μας απογοήτευσε κάπως


MMEINTANI

5 Δεκεμβρίου 2017

20171203-zaa-m160-055.jpg

Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η Cate Blanchett, η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του event που διοργάνωσε η London Evening Standard, με ένα look που ισορροπούσε ανάμεσα στο casual και το chic, γέρνοντας όμως περισσότερο προς το πρώτο.

Η όμορφη ηθοποιός επέλεξε μία δημιουργία από τη Resort 2018 συλλογή του οίκου Alexander McQueen, με μία balloon φούστα σε pale pink απόχρωση να κλέβει την παράσταση και ένα top (που θύμιζε λίγο και πουλόβερ, για να πούμε την αλήθεια) διακοσμημένο με κρύσταλλα, να ολοκληρώνει το ρομαντικό αυτό look.

Σίγουρα είναι ένα σύνολο που επάνω στο catwalk ή σε οποιαδήποτε άλλη εμάνισή της θα μας άρεσε πολύ, για ένα τόσο επίσημο event όμως, προσωπικά διαφωνώ με το επάνω μέρος μιας και όντως θυμίζει ένα φούτερ - πολύ elegant μεν, αλλά φούτερ. Θα προτιμούσα δηλαδή να την είχα δει με το τζιν της, ένα τοπ με δαντέλα και ένα ζευγάρι statement shoes, παρά με αυτό που επέλεξε. Το οποίο όμως ήταν κομένο και ραμμένο στο στιλ της, επομένως ίσως και να έπραξε ορθά.

Διαβάστε ακόμα:

Fashion Awards 2017: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις

[gallery-717959]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.