CELEBRITIES

Παρουσιαστής επιτέθηκε στον Dustin Hoffman σχετικά με τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης


Αφροδίτη Σακκά

6 Δεκεμβρίου 2017

000-uw53n.jpg

Οι δύο τους ήταν παρόντες για την παρουσίαση μίας πολιτικής σάτιρας με τίτλο Wag The Dog για την 20η της επέτειο, που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη. Ο Oliver βρισκόταν εκεί ως συντονιστής της συζήτησης σε ένα πάνελ που περιλάμβανε τον Hoffman, τον Robert De Niro, τον σκηνοθέτη Barry Levinson και τη παραγωγό Jane Rosenthal. Κατά τη διάρκεια της βασανιστικα άβολης διαμάχης τους, οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι έμειναν σιωπηλοί, όσο ο Oliver και ο Hoffman λογομαχούσαν.

Σύμφωνα με το Deadline, όλα άρχισαν όταν ο Oliver έφερε στη συζήτηση τις κατηγορίες σχετικά με σεξουαλική παρενόχληση που έχουν κατακλύσει αυτή τη στιγμή τη βιομηχανία του κινηματογράφου. Το θέμα ήταν ιδιαίτερα σχετικό αφού το Νοέμβριο, ο Hoffman κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από την ηθοποιό Anna Graham Hunter, μία πρώην βοηθό παραγωγής. Αφού η Hunter δημοσίευσε τις κατηγορίες της, τότε εμφανίστηκαν κι άλλα περιστατικά που αφορούσαν τις συμπρωταγωνίστριες του Hoffman. Μετά το περιστατικό, ο ηθοποιός είχε απολογηθεί στη Hunter, λέγοντας πως ζητά συγγνώμη "για οτιδήποτε έκανε που μπορεί να την έφερε σε άβολη θέση".

"Έκανες μία γραπτή δήλωση," ρώτησε ο Oliver τον ηθοποιό. "Σου μοιάζει αρκετό αυτό εσένα;"

"Αρχικά, δε συνέβη όπως το ανέφερε εκείνη," απάντησε ο Hoffman, συμπληρώνοντας αργότερα πως τα σχόλιά του παρερμηνεύθηκαν "με το πάτημα ενός κουμπιού". Μετά είπε πως "ακόμα" δε ξέρει ποια είναι η Hunter, σύμφωνα με τη Washington Post: "Δεν την έχω γνωρίσει ποτέ -αν την έχω γνωρίσει θα ήταν ανάμεσα με άλλους ανθρώπους".

Ο Oliver συνέχισε. "Είναι αυτό το κομμάτι της απάντησης σε αυτά τα πράγματα που με τσαντίζει," είπε, αφήνοντας το κοινό με ανοιχτό το στόμα. "Αντικατοπτρίζει το ποιος είσαι. Δεν έχεις δώσει καμία απόδειξη για το ότι δε συνέβη. Υπήρξε μία περίοδος που βρισκόσουν συνέχεια γύρω από γυναίκες και τις πλησίαζες. Μοιάζει σαν βαρεμάρα να λες, 'Δεν είμαι εγώ αυτός'. Καταλαβαίνεις το πώς αυτό μοιάζει με απόρριψη;"

"Δεν ήσουν εκεί," απάντησε ο Hoffman. "Χαίρομαι," απάντησε κατευθείαν ο Oliver. Αργότερα, διάβασε ένα κομμάτι από την απολογία του Hoffman, πράγμα που έκανε τον ηθοποιό να ρωτήσει τον Oliver αν όντως πίστευε τη Hunter. "Δεν έχει λόγο να πει ψέμματα," απάντησε ο παρουσιαστής.

Σύμφωνα με το Deadline, ο παρουσιαστής προσπάθησε να προσπεράσει το θέμα, αλλά ο Hoffman επέμενε να επιστρέφει. Ο Oliver αργότερα είπε πως απλά "δεν μπορεί να αφήνει συγκεκριμένα πράγματα να μην ειπωθούν".

"Αυτό με οδηγεί στο σπίτι το βράδυ να μισώ τον εαυτό μου και να αναρωτιέμαι 'Γιατί δεν είπα κάτι;' Κανείς δεν αντιμετωπίζει τους ισχυρούς άντρες," είπε ο παρουσιαστής.

"Εγώ είμαι ο ισχυρός άντρας;" είπε ο Hoffman, ενώ αργότερα ζήτησε από τον Oliver να "είναι ανοιχτόμυαλος".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.