CELEBRITIES

Ακόμα μία συμπρωταγωνίστρια του Dustin Hoffman τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση


Αφροδίτη Σακκά

11 Δεκεμβρίου 2017

000-uw53n33555.jpg

Διαβάστε μετά: Παρουσιαστής επιτέθηκε στον Dustin Hoffman σχετικά με τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης

Η ηθοποιός, Kathryn Rossetter, ισχυρίστηκε πως όταν εκείνη και ο Hoffman εμφανίστηκαν μαζί στο Broadway για το Death of A Salesman το 1984 και αφού οι δύο τους εμφανίστηκαν σε μία προσαρμογή του έργου για την τηλεόραση την επόμενη χρονιά, εκείνος την άγγιζε με ακατάλληλο τρόπο και την παρενοχλούσε σεξουαλικά συνεχόμενα.

Σε ένα άρθρο γραμμένο στο πρώτο πρόσωπο, στο Hollywood Reporter, η Rossetter ισχυρίζεται πως ο Hoffman θα έβαζε τα χέρια του μέσα απ' το κοστούμι της, αγγίζοντας τους γοφούς της, παρά το γεγονός πως του είχε ζητήσει να σταματήσει επανελημμένα, και θα ζητούσε συνεχώς να του κάνει μασάζ.

Οι κατηγορίες έρχονται έναν μήνα αφού η ηθοποιός Anna Graham Hunter ισχυρίστηκε πως ο Hoffman την παρενοχλούσε σεξουαλικά συνεχώς, όταν εκείνη ήταν 17 χρονών και έκανε την πρακτική της στο πλατό της ταινίας για τη τηλεόραση, Death of A Salesman, το 1985 -την ίδια χρονιά, δηλαδή, με τη Rossetter.

Όταν οι κατηγορίες της Graham δημοσιεύθηκαν στο Hollywood Reporter, o Hoffman έκανε μία δήλωση που έγραφε: "Έχω το μέγιστο σεβασμό για τις γυναίκες και νιώθω απαίσια που οτιδήποτε μπορεί να έκανα την έφερε σε άβολη θέση. Συγγνώμη. Δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είμαι".

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.