CELEBRITIES

Η Bella Hadid θα περάσει την Πρωτοχρονιά πιο ήσυχα από όλες μας


MMEINTANI

13 Δεκεμβρίου 2017

21911159-133724050591238-6820017846794321920-n-1.jpg

Σε επίσημη εκδήλωση όπου έδωσε το «παρών» η Bella Hadid στην Oxford Street του Λονδίνου, αποκάλυψε «Δεν έχω κάποιο σχέδιο. Θέλω απλά να είμαι με την οικογένειά μου, αυτό είναι το μόνο μου πλάνο. Εδώ και κάποια χρόνια δεν περνούσαμε πολύ σημαντικά Χριστούγεννα γιατί η μητέρα μου δεν ένιωθε πολύ καλά. Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έφτιαξα wislist, τώρα θέλω απλά να είμαι με την οικογένειά μου, να μη δουλεύω για μία εβδομάδα και να κάνω ιππασία με τα άλογά μου. Να τρώω τα πάντα και απλά να περάσω καλά. Είμαι τυχερή που είμαι τόσο ευλογημένη στη ζωή μου».

 

Μάλιστα, αποκάλυψε και τι συμβαίνει στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια του γιορτινού γεύματος. «Η αδερφή μου η Gigi καταλήγει συνήθως να μαγειρεύει και εγώ είμαι πιο καλή στα γλυκά. Η σπεσιαλιτέ μου είναι κέικ με λεμόνι και κάρδαμο (η μαμά μου το λατρεύει) και οι κρέπες, έχω εμμονή με τις κρέπες και τις φτιάχνω σε κάθε περίσταση».

Gallery: Η Bella Hadid μας δείχνει 9 διαφορετικά χτενίσματα για το lob

[gallery-717854]

Όσο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς; «Δεν σκέφτομαι καν να βγω έξω, είναι το τελευταίο που θα ήθελα. Προτιμώ να μείνω μέσα να δω μια ωραία ταινία - το The Holiday είναι η αγαπημένη μου χριστουγεννιάτικη ταινία και να πιω μια ζεστή σοκολάτα».

Τέλος, η Bella μίλησε και για τα σχέδιά της για τη νέα χρονιά. «Το 2018 θέλω να δουλέψω με τον εαυτό μου, να εστιάσω στη δουλειά μου και να κάνω πράγματα για τον κόσμο αλλά να ταξιδεύω λιγότερο. Να προσέξω περισσότερο την καρδιά μου παρά το πορτοφόλι μου», σχολίασε γελώντας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.