CELEBRITIES

Salma Hayek: "O Harvey Weinstein απείλησε να με σκοτώσει"


Αφροδίτη Σακκά

14 Δεκεμβρίου 2017

abaca-593988-286.jpg

"Θα σε σκοτώσω, μη νομίζεις πως δεν μπορώ," θυμάται η Hayek να της λέει ο Weinstein όταν εκείνη αρνήθηκε να εκπληρώσει μία από τις απαιτήσεις του.

Ενώ το γεγονός την σημάδεψε, η Hayek κράτησε την ιστορία για τον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και τώρα, που τεράστιοι αριθμοί γυναικών έχουν κάνει παρόμοιες κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον Weinstein -στο σημείο που ο ισχυρός παραγωγός έχει εκδιωχθεί από το Hollywood- η Hayek πίστευε πως κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για την ιστορία της.

"Πίστευα πως μέχρι τώρα κανείς δεν θα νοιαζόταν για τον πόνο μου -μπορεί να είναι το αντίκτυπο του πόσες φορές μου έχει πει ο Weinstein πως ήμουν ένα τίποτα," γράφει.

Όσο υποδυόταν τη Frida για τη Miramax, ο Weinstein είχε γίνει "το τέρας" της, γράφει η Hayek. Ισχυρίζεται πως έπρεπε να αρνείται συνεχώς τις σεξουαλικές του προτάσεις, και όχι μόνο. Ένα βράδυ, ο Weinstein την είχε πάρει τηλέφωνο στη μέση της νύχτας και της είχε ζητήσει να απολύσει τη μάνατζέρ της, αναφέρει η Hayek. Σε μία άλλη περίπτωση, σύμφωνα με τη Hayek, o Weinstein άρχισε "να τη σύρει σωματικά έξω από το opening gala του φεστιβάλ της Βενετίας, που γινόταν προς τιμήν της ταινίας Frida, έτσι ώστε να είναι στο ιδιωτικό του πάρτι."

Η Hayek συνεχίζει γράφοντας όλες τις εξωφρενικές απαιτήσεις που είχε ο Weinstein κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, αλλά και το σημείο όπου την έκανε να πάθει "νευρικό κλονισμό", αφού την ανάγκασε να γυρίσει μία ολόγυμνη σκηνή την οποία η Hayek αρνήθηκε εξαρχής να κάνει.

"Ελπίζω πως το γεγονός ότι προσθέτω τη φωνή μου στο ρεφρέν εκείνων που επιτέλους μιλούν ανοιχτά θα ρίξει φως στο γιατί είναι τόσο δύσκολο, γιατί τόσες από μας περίμεναν τόσο καιρό," γράφει. "Οι άντρες κακοποιούσαν σεξουαλικά επειδή μπορούσαν. Οι γυναίκες μιλούν σήμερα, επειδή σε αυτή τη νέα εποχή, επιτέλους μπορούμε."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.