CELEBRITIES

H Μις Ιράκ δέχεται απειλές για τη ζωή της εξαιτίας μίας selfie


Αφροδίτη Σακκά

19 Δεκεμβρίου 2017

063-879901560.jpg

H Idan αποκάλυψε στο CNN τη Δευτέρα, πως όταν ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram το Νοέμβριο, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων απείλησε να τη σκοτώσει, μαζί με την οικογένειά της. Οι απειλές ανάγκασαν την οικογένειά της να φύγει απ' το Ιράκ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Όλα ξεκίνησαν στις 14 Νοεμβρίου όταν ανέβασε τη φωτογραφία. Η Idan δήλωσε πως σκοπός ήταν να στείλει ένα μήνυμα ειρήνης και δεν θεώρησε πως θα δημιουργούσε τέτοιες αντιδράσεις. Ωστόσο, εκτός από τις απειλές για τη ζωή της, δέχθηκε επίθεση και από τον οργανισμό Μις Ιράκ, που της δήλωσαν πως αν δεν κατέβαζε την αμφιλεγόμενη φωτογραφία, θα της έπαιρναν τον τίτλο. Όταν το CNN ζήτησε στον οργανισμό να σχολιάσει το παραπάνω, εκείνοι αρνήθηκαν πως το είπαν ποτέ και πως απλά ζήτησαν η Idan "να διευκρινίσει τι έχει συμβεί".

Τα καλλιστεία Μις Υφήλιος έλαβαν χώρα έξι μέρες αφού η Idan άρχισε να λαμβάνει τις απειλές για τη ζωή της, παρ' όλα αυτά αποφάσισε να διαγωνιστεί, αλλά δε πήρε κάποια θέση στο διαγωνισμό. Για τώρα, η Idan προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ έτσι ώστε η οικογένειά της να φύγει από την Αμερική. Η Idan έχει αμερικάνικη και ιρακινή υπηκοότητα, οπότε μετά τον διαγωνισμό πήγε σπίτι της στο Λος Άντζελες.

"Η [ιρακινή] κυβέρνηση έχει υπάρξει τρομακτικά σιωπηλή," είπε στο CNN. "Και όταν είναι τόσο σιωπηλοί, δεν ξέρει τι σε περιμένει στο σπίτι σου."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.