CELEBRITIES

Αυτή είναι η φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες


Αφροδίτη Σακκά

30 Δεκεμβρίου 2017

000-vf1sy-1.jpg

Η The Telegraph αναφέρει πως η Karen Murdoch, μία 39χρονη Βρετανίδα μητέρα, έβγαλε τη φωτογραφία με το iPhone της την ημέρα των Χριστουγέννων, πριν την ανεβάσει στο Twitter. H φωτογραφία σηματοδοτεί την πρώτη φορά που οι τέσσερις royals φωτογραφήθηκαν μαζί και σχεδόν κάθε εφημερίδα στην Αγγλία, χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο πρωτοσέλιδό της την επόμενη μέρα.

Αφού τράβηξε την προσοχή εκατοντάδων λογαριασμών στο Twitter και έγινε viral, και η Murdoch προσέλαβε τον celebrity μάνατζερ, Ken Goff, για να διαχειριστεί τα χρήματα που πρόκειται να βγάλει η φωτογραφία, έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να τη δώσει δωρεάν. Το ότι προσέλαβε τον Goff είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση, αφού ο ίδιος προβλέπει πως η φωτογραφία μπορεί να φέρει χιλιάδες λίρες για τη Murdoch, η οποία σκοπεύει να τις ξοδέψει στις σπουδές της 17χρονης κόρης της.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσαν η Kate Middleton και η Meghan Markle στη πρώτη τους κοινή εμφάνιση

[gallery-718055]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.