CELEBRITIES

Αν ταξιδέψατε πρόσφατα με αεροπλάνο, μπορεί να καθίσατε δίπλα στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

2 Ιανουαρίου 2018

000-vf1du.jpg

Το ζευγάρι πέταξε με πτήση της British Airways για τη Νίκαια, όπου υποδέχτηκαν το νέο έτος. Με σκοπό να αποφύγουν να τους αναγωνρίσουν οι υπόλοιποι επιβάτες, ο Harry και η Meghan επιβιβάστηκαν πρώτοι και κατευθύνθηκαν αμέσως στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, δίπλα στις τουαλέτες.

Επίσης, κράτησαν τρεις σειρές θέσεων από κάθε πλευρά του αεροπλάνου κενές, παρ' ότι ταξίδευαν μόνο εκείνοι και τρεις "αγχωμένοι" σωματοφύλακες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Gallery: Τι φόρεσαν η Kate Middeton και η Meghan Markle στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση

[gallery-718055]

Ο πρίγκιπας κάθισε δίπλα στο παράθυρο, φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ κατεβασμένο χαμηλά στο πρόσωπό του, ενώ η Markle φόρεσε ένα μαύρο σκουφί.

Το ζευγάρι, που πρόκειται να παντρευτεί τον Μάιο, έχουν προσλάβει το catering Table Talk για τη μεγάλη μέρα, σύμφωνα με τη Telegraph, την η ίδια εταιρεία που είχαν προσλάβει ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton στον γάμο τους το 2011, όπως και η Pippa Middleton.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς πετυχαίνει το φυσικό της make up look η Meghan Markle

[gallery-718057]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.