CELEBRITIES

Η Meghan Markle θέλει να την πάει η μαμά της στην εκκλησία


Αφροδίτη Σακκά

3 Ιανουαρίου 2018

000-ur9h2.jpg

Ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί το αν η Markle θα περπατήσει με τη μαμά της αντί για τον μπαμπά της, Thomas Markle, η κίνηση σίγουρα θα σπάει ακόμη μία βασιλική παράδοση. Ωστόσο, εδώ και καιρό η Meghan με τον Harry έχουν καταπατήσει πολλές φορές το πρωτόκολλο. "Ενώ πάντα θα είναι προσεκτικοί με τις παραδόσεις και τις απόψεις των μεγαλύτερών τους, εκείνη η μέρα έχει να κάνει με εκείνους και τι θέλουν να κάνουν," είπε η πηγή στο Us Weekly. "Η μέρα του γάμου θα περιλαμβάνει μερικές πρωτότυπες εκπλήξεις".

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Harry έχει ήδη περάσει αρκετό χρόνο με τη μητέρα της Markle, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισής του μαζί της στα Invictus Games στον Καναδά, όπου ζήτησε την άδεια της Ragland να παντρευτεί την κόρη της. Είναι "καταπληκτική" απόκάλυψε ο Harry για την πεθερά του στην πρώτη του συνέντευξη με τη Markle. O Harry αποκάλυψε επίσης πως έχει μιλήσει μερικές φορές στον πατέρα της Markle και πως δεν τον έχει γνωρίσει ακόμα.

Η Markle μεγάλωσε και με τους δύο της γονείς στο Λος Άντζελες, αλλά πήραν διαζύγιο όταν εκείνη ήταν έξι ετών. Αφού χώρισαν, η Markle έμενε με τη μαμά της που είναι καθηγήτρια yoga και κοινωνική λειτουργός.

 

Gallery: Τι φόρεσαν η Kate Middleton και η Meghan Markle στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση

[gallery-718055]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.