CELEBRITIES

Οι πιο άβολες στιγμές των Golden Globes 2018


Αφροδίτη Σακκά

8 Ιανουαρίου 2018

063-902442740.jpg

Από εκείνους που δεν κατάλαβαν ακριβώς τον τόνο των φετινών βραβείων, μέχρι εκείνες που "την είπαν" στις Χρυσές Σφαίρες κατά τη διάρκεια της τελετής, αυτές ήταν οι στιγμές που μας έκαναν να νιώσουμε... περίεργα.

Όταν ο David Harbour δεν είχε ιδέα για τον σκοπό του κινήματος Time's Up

O David Harbour του Stranger Things απ' ότι φαίνεται δεν είχε ενημερωθεί καλά σχετικά με τον σκοπό του Time's Up πριν φορέσει την αντίστοιχη καρφίτσα. Όταν, λοιπόν, η Lara Spencer του ABC έδειξε την καρφίτσα στο πέτο του και ρώτησε "Πολύ γρήγορα, ο χρόνος έχει τελειώσει για: κενό... ", ο Harbour έδειχνε λίγο προβληματισμένος.

"Εμ... το time's up τελείωσε για... εμ..."

"Τη σεξουαλική παρενόχληση;" τον βοήθησε η Spencer. "Τη φυλετική ανισότητα;"

"Ναι, και που οι γυναίκες δεν παίρνουν τον σεβασμό που αξίζουν στο εργασιακό περιβάλλον. Νομίζω πως ο χρόνος πραγματικά τελείωσε για τις γυναίκες που δεν παίρνουν τον σεβασμό που αξίζουν στο εργασιακό περιβάλλον."

Δείτε το video παρακάτω.

 

Όταν η Giuliana Rancic ρώτησε την best-selling συγγραφέα αυτοβιογραφίας των New York Times, Issa Rae, πώς θα ονομάσει την αυτοβιογραφία της

Ενώ έπαιρνε συνέντευξη από την Issa Rae στο κόκκινο χαλί, η Giuliana Rancic του E!, ρώτησε: "Πολλή από τη δουλειά που κάνεις είναι κατά κάποιο τρόπο αυτοβιογραφική. Αν θα έγραφες ένα απομνημόνευμα, μία αυτοβιογραφία, πώς θα την ονόμαζες;"

Μία καλή ερώτηση, απλά η Rae κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της το 2015. Το The Misadventures of Awkward Black Girl ήταν best-seller στους New York Times.

H Rae αγνόησε με χάρη το σφάλμα και απάντησε: "Νομίζω πως το επόμενο θα λέγεται "Where Do I Go From Here? What Do I Do? Και μετά θα είχε λευκές σελίδες για να τις γεμίσει ο κόσμος και μετά θα το διάβαζα".

Ο Tommy Wiseau να προσπαθεί να αρπάξει το μικρόφωνο από τον James Franco

Όταν ο James Franco πήρε τη Χρυσή Σφαίρα για την κατηγορία Καλύτερου Ηθοποιού σε Μιούζικαλ ή Κωμωδία για τον ρόλο του ως Tommy Wiseau στο Disaster Artist, ανέβηκε στη σκηνή με τον αδερφό και συμπρωταγωνιστή του Dave Franco, όπως και τον πραγματικό Tommy Wiseau ο οποίος κάποια στιγμή προσπάθησε να του αρπάξει το μικρόφωνο. Ο Franco τον έσπρωξε και ήταν λίγο άβολο, αλλά τουλάχιστον γεννήθηκε ένα νέο αστείο gif.

Η Natalie Portman παρουσιάζει το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας

Όπως τόνισε η Natalie Portman καθώς παρουσίαζε τους υποψήφιους για βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας, όλοι οι διαγωνιζόμενοι είχαν ένα κοινό.

"Αυτοί είναι όλοι οι άντρες υποψήφιοι," είπε χαμογελώντας με νόημα.

Ενώ πολλοί ενθουσιάστηκαν με την παρατήρηση, άλλοι έδειξαν να νιώθουν άβολα. Ο συμπαρουσιαστής της, Ron Howard, γέλασε νευρικά και όλοι οι υποψήφιοι έδειχναν πολύ ντροπαλοί.

Όλοι οι ηθοποιοί που ειρωνεύτηκαν το Ε! στο Ε!

Ήταν ένα δύσκολο κόκκινο χαλί για το E!. Σε συνδυασμό με το λάθος με την Issa Rae, η Giuliana Rancic και ο Ryan Seacrest άκουγαν ξανά και ξανά από τους συνεντευξιαζόμενούς τους για το γεγονός πως η πρώην συνάδελφός τους, Catt Sadler, ανακοίνωσε πως θα έφευγε από το κανάλι όταν έμαθε πως πληρωνόταν πολύ λιγότερο από τον άντρα συμπρωταγωνιστή της, Jason Kennedy.

"Σοκαρίστηκα όταν έμαθα πως το E! δεν πιστεύει στο να πληρώνει τις γυναίκες συμπαρουσιάστριες το ίδιο με τους άντρες συναδέλφους τους," είπε η Debra Messing στη Giuliana Rancinc του E!. "Μου λείπει η Catt Sadler και είμαστε μαζί της. Και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε αύριο. Θέλουμε ο κόσμος να αρχίσει να το συζητάει αυτό πως οι γυναίκες είναι το ίδιο πολύτιμες με τους άντρες".

 

Gallery: Δείτε ακόμη ποια star φόρεσε Έλληνα σχεδιαστή στο κόκκινο χαλί των Golden Globes 2018

[gallery-718090]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.