CELEBRITIES

Η Margot Robbie είχε την πιο ντροπιαστική συνάντηση με τον Barack Obama


Αφροδίτη Σακκά

11 Ιανουαρίου 2018

margot.jpg

Ενώ εκείνη και ο Ackerley παντρεύτηκαν το 2016, δεν πήγαν ταξίδι του μέλιτος μέχρι που η ηθοποιός τελείωσε τα γυρίσματα για την ταινία, I, Tonya. Aμέσως μετά το ζευγάρι έφυγε για τη Ταϊτή, όπου έμειναν για τέσσερις μέρες σε μία απομονωμένη καλύβα, χωρίς ηλεκτικό, αλλά για το δεύτερο μισό των διακοπών, έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Όταν έφτασαν, η Robbie και ο Ackerley αποφάσισαν να επισκευτούν το γυμναστήριο και για τη γυμναστική "διάλεξε να φορέσει να πιο παλιά του σορτς και είναι μικροσκοπικά" θυμήθηκε η ηθοποιός. "Και δεν υπάρχει τίποτα από κάτω." Αλλά εντάξει, σκέφτηκε το ζευγάρι, ποιον θα μπορούσαν να συναντήσουν;

Ιδού, η Ellen DeGeneres και η Portia de Rossi να τρέχουν στον διάδρομο -δίπλα από τον Barack Obama.

Αλλά δεν τελειώνει εκεί. Οι πέντε τους πήραν μέρος σε μία μικρή τάξη γυμναστική, που ήταν ισάξια άβολο και ξεκαρδιστικό, παίρνοντας υπόψην μας το outfit του Ackerley. Η Ellen, όπως θα δείτε στο παρακάτω video, έδειξε το πόσο μικρό ήταν το σορτς.

'Ήταν ένας πολύ περιορισμένος χώρος και έπρεπε να κάνουμε stretching και ο Tom προσπαθούσε να μην φανεί τίποτα," είπε η Robbie γελώντας. "Και αυτός πέθαινε κι εγώ έκλαιγα τόσο πολύ απ' τα γέλια, πρόκειται να ραγίσω το πλευρό μου".

Ακούστε ολόκληρη την ιστορία στο video.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς να αντιγράψετε το make up της Margot Robbie

[gallery-715997]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.