CELEBRITIES

Η βιογραφία της Brigitte Macron αποκαλύπτει την αντίδραση του πρώην συζύγου της, όταν έμαθε για τον Emmanuel


19 Ιανουαρίου 2018

brigittetrogneux.jpg

 

Σύμφωνα με τη βιογραφία της πολυσηζητημένης Brigitte, η ίδια είναι ένα από τα 6 παιδιά της οικογένειάς της. Η γενέτειρά της είναι η Amiens, στη Βόρεια Γαλλία όπου η ίδια για τρία χόνια παρακολουθούσε μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ. Ήταν αρκετά κοινωνική και είχε πολλές φίλες, τις οποίες συμβούλευε ερωτικά εκμεταλλευόμενη την εμπειρία των μεγαλύτερων αδελών της.

Η προσωπικότητα της Brigitte είναι αναμφισβήτητα ισχυρή, η εφηβεία της περιγράφεται αρκετά ατίθαση, αναλύονται όλες οι μουσικές της προτιμήσεις ενώ υπάρχει και το κεφάλαιο όπου αποκαλύπτει πώς αντέδρασε ο πρώην σύζυγός της Andrew-Louis Auziere όταν έμαθε για τη σχέση της με το μαθητή της και Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron. 

O πρώτος γάμος της Brigitte με τον τραπεζίτη έγινε το 1974, όταν εκείνη ήταν 21 ετών. Μόλις ένα χρόνο αργότερα γέννησε το γιο τους Sébastien Auzière, ενώ το 1977 τη Laurence Auzière-Jourdanm, η οποία ήταν συμμαθήτρια με τον Emmanuel Macron. Το 1984 γέννησε το τρίτο τους παιδί την Tiphaine Auzière.

Όταν το ζευγάρι μετακόμισε στηn Amiens, η 40χρονη τότε Brigitte εργαζόταν ως καθηγήτρια Γαλλικών και Λατινικών στο λύκειο La Providence. Τότε είχε μαθητή το 16χρονο Emmanuel Macron. Το ερωτικό τους ειδύλλιο είχε σοκάρει τη μικρή κοινωνία, αλλά και τους γονείς του προέδρου. Όσο για τον πρώην σύζυγό της όταν έμαθε για όλα αυτά εγκατέλειψε το σπίτι και δεν επέστρεψε ποτέ ξανά. 

Η συγγραφέας του βιβλίου Maëlle Brun, είχε αναφέρει ότι δεν είχε λάβει επισήμως την άδεια της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας για να δημοσιεύσει το βιβλίο, ωστόσο είχε συναντηθεί μαζί της κάποιες φορές για να πάρει κάποιες από τις απαντήσεις που χρειαζόταν.

 

H εμφάνιση της Brigitte Macron στην ορκωμοσία του Emmanuel Macron

[gallery-716855]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.