CELEBRITIES

Η Melania Trump δεν θα είναι καθόλου χαρούμενη μετά τον λόγο της Kristen Bell στα SAG Awards 2018


Αφροδίτη Σακκά

22 Ιανουαρίου 2018

063-908545184.jpg

Η Bell είναι η πρώτη παρουσιάστρια των SAG Awards (κανείς δεν παρουσίαζε την τελετή μέχρι φέτος), κάτι που την έκανε κυριολεκτικά την "πρώτη κυρία" της τελετής. Η Bell χρησιμοποίησε το γεγονός για να δηλώσει ποια θα ήταν η πρώτη της "πρωτοβουλία" ως πρώτη κυρία, χωρίς να χάσει την ευκαιρία να αστειευτεί για την πραγματική πρώτη κυρία, Melania Trump.

"H πρώτη πρωτοβουλία μου ως πρώτη κυρία θα είναι το διαδiκτυακό bullying, γιατί δεν έχω δει ιδιαίτερη πρόοδο σε αυτό το πρόβλημα ακόμα," είπε. Αυτό φυσικά αναφέρεται στην "σταυροφορία κατά του bullying" της Melania, κάτι που έχει χαρακτηριστεί αρνητικά από πολλούς, αφού ο ίδιος ο Donald Trump χρησιμοποιεί το Twitter ως εργαλείο για να παρενοχλήσει δημοσιογράφους και όσους είναι αντίθετοι από εκείνον. 

Η Bell, βέβαια, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό, αφού πήρε τον χρόνο να μιλήσει και για τις σημαντικές αλλαγές που βιώνει το Hollywood και τη σημασία του να ακούγονται ολωνών οι ιστορίες, ειδικά τώρα.

Χιούμορ και ειλικρίνεια σε έναν λόγο -μήπως να υπάρχουν περισσότερες γυναίκες παρουσιάστριες βραβείων από 'δω και πέρα;

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των SAG Awards 2018

[gallery-718150]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.