CELEBRITIES

To νέο εξώφυλλο του Vanity Fair περιλαμβάνει από τη Wonder Woman μέχρι τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’


Αφροδίτη Σακκά

25 Ιανουαρίου 2018

rs-1024x498-180125040836-1024-vanity-fair-1251883468.jpg

Πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρισκόταν η Annie Leibovitz και κατάφερε να ενώσει υπέροχα τους πιο διάσημους stars της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Η Winfrey και η Witherspoon, που πρωταγωνιστούν στην επερχόμενη ταινία A Wrinkle in Time, κάθονται αγκαλιασμένες, ενώ η συμπρωταγωνίστρια της Witherspoon στο Big Little Lies κάθεται ακριβώς μπροστά τους.

Ο Hanks στέκεται δίπλα στον Michael B. Jordan, που πρωταγωνιστεί στην ταινία Black Panther. Μπροστά απ' τον Hanks και τον Jordan κάθεται η Zendaya, που πρωταγωνιστεί στην ταινία The Greatest Showman, η star του Molly's Game, Chastain και η τηλεοπτική βασίλισσα Ελισάβετ Β' στη σειρά, The Crown, Claire Foy. O κινηματογραφικός θρύλος Harrison Ford στέκεται μπροστά από τον Shannon του Shape of Water και δίπλα από την Wonder Woman, Gal Gadot, όσο ο editor Carter κάθεται δίπλα στον βραβευμένο με Oscar, De Niro, στα δεξιά της φωτογραφίας.

Ένα cast, το λιγότερο ονειρεμένο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο τολμηρά beauty μυστικά του "παλιού" Hollywood

[gallery-716526]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.