CELEBRITIES

H Kate Winslet αποκάλυψε με ποιον έχει μετανιώσει που συνεργάστηκε


Αφροδίτη Σακκά

30 Ιανουαρίου 2018

063-845477680.jpg

"Έχω κατάλαβει πως με το να μην λέω τίποτα, μπορεί να προσθέτω στον πόνο πολλών θαρραλέων γυναικών και ανδρών. Η σεξουαλική κακοποίηση είναι έγκλημα," είπε η Winslet σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Τα σχόλια της Winslet, παρά την ασάφειά τους, αντικατοπτρίζουν παρόμοιες δηλώσεις άλλων ηθοποιών για τον Allen. Ο σκηνοθέτης κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια των 90s από την υιοθετημένη κόρη του Dylan Farrow. Η Farrow υποστηρίζει πως ο Allen είναι ένοχος -κι εκείνος αρνείται σταθερά τις κατηγορίες. Το 2017, ωθούμενη από το κίνημα #MeToo, η Farrow έγραψε ένα άρθρο για τους LA Tims ικετέυοντας το Hollywood να την υποστηρίξει. Στο άρθρο, η Farroe αναφέρει τη Winslet συγκεκριμένα, δίνοντας έμφαση σε μία συνέντευξη τον Οκτώριο κατά τη διάρκεια της οποίας εκείνη αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία συζήτησης για τις πράξεις του Allen.

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν τα σχόλια της Winslet θα γίνουν αποδεκτά -άλλες celebrities έχουν κάνει πολύ πιο ξεκάθαρες κατηγορίες, αναφέροντας, μάλιστα, το όνομα του Allen. Ωστόσο, παρ' ότι τα λόγια της ήταν γενικά, επικοινωνούν κάτι πολύ σημαντικό: Το ότι μετανιώνει για την απόφασή της να συνεργαστεί με αυτόν τον "ισχυρό άντρα". Άλλωστε, το πρώτο βήμα του κινήματος #TimesUp είναι η αναγνώριση. Κι όπως δείχνουν τα πράγματα, πιθανότατα η Winslet να μην συνεργαστεί ξανά με τον Allen.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.