CELEBRITIES

Super Bowl 2018: O Justin Timberlake τίμησε τον Prince και οι fans του ξεσηκώθηκαν


TSVIGKOU

5 Φεβρουαρίου 2018

20180204-zaf-m42-037.jpg


Ο τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος NFL, γνωστός ως Super Bowl, αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό τηλεοπτικό γεγονός των ΗΠΑ.

Είναι με διαφορά το δημοφιλέστερο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της Αμερικής, που ξεπερνά τους 100.000.000 τηλεθεατές. Φέτος έγινε στο «U.S. Bank Stadium» της Μινεσότα και η P!NK ήταν εκείνη που έκανε την έναρξη του αγώνα, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο.

Το show στο ημίχρονο του τελικού, που αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά μουσιά event, ανέλαβε για τρίτη φορά ο Justin Timberlake. Εδώ και μέρες είχε διαρρεύσει πως ο Justin, θα κάνει αφιέρωμα στον καλλιτέχνη Prince, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρυσι. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι θα εμφανιστεί ένα ολόγραμμα του καλλιτέχνη και πως ο Justin θα ερμήνευε δημιουργίες του. Η πληροφορία του ολογράμματος προκάλεσε αντιδράσεις στους fans του Prince, καθώς ο ίδιος το 1998, σε συνέντευξή του είχε διαφωνήσει με την χρήση ενός ολογράμματος για κάποιον καλλιτέχνη που έχει φύγει από τη σκηνή. "Είναι ότι πιο δαιμονικό μπορώ να φανταστώ. Αν έπρεπε να "τζαμάρω" με τον Duke Ellington θα ζούσαμε στην ίδα εποχή. Δεν είμαι δαίμονας".

Ωστόσο το show του Timberlake πραγματοποιήθηκε με ένα απίστευτο εφέ, που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων στο "U.S. Bank Stadium". Το στάδιο γέμισε από λέιζες και χορευτές, ενώ ο Justin εφτασε στη σκηνή και ξεκίνησε τα χορευτικά του στους ρυθμούς του «Sexyback» και του «Cry Me A River».

Ξαφνικά κάθισε σε ένα λευκό πιάνο, ερμήνευσε το «I Will Die 4U», ενώ η μορφή του Prince παρουσιάστηκε μπροστά σε μία γιγάντια οθόνη του σταδίου.

Δείτε το show εδώ:

Δείτε ακόμη τις stylish κάλτσες που επιλέγει ο διάσημος καλλιτέχνης για τις εμφανίσεις του:

[gallery-718168]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.