CELEBRITIES

H Uma Thurman ανέβασε video από τον τραυματισμό της στη ταινία Kill Bill


Αφροδίτη Σακκά

6 Φεβρουαρίου 2018

abaca-594597-041.jpg

"Ο Quentin Tarantino, ήταν εξαιρετικά μετανιωμένος και παραμένει έτσι για αυτό το λυπηρό γεγονός, και μου έδωσε το υλικό χρόνια μετά έτσι ώστε να μπορέσω να το αποκαλύψω και να δει το φως της μέρας, ανεξάρτητα με το ότι είναι ένα γεγονός που δεν θα βρει ποτέ δικαιοσύνη." H Uma συνέχισε, "Tο έκανε επίσης με πλήρη γνώση πως θα μπορούσε να του προκαλέσει προσωπικό πρόβλημα και είμαι περήφανη για εκείνον που έκανε το σωστό και για το κουράγιο του."

 Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο όπου η Uma αναφέρει πως είχε ένα ατύχημα σε μία σκηνή της ταινίας Kill Bill, για την οποία δήλωσε πως ο σκηνοθέτης την πίεσε να την γυρίσει η ίδια, αντί για κασκαντέρ. Είπε πως κατέληξε με "μόνιμα κατεστραμένο λαιμό" και "χαλασμένα γόνατα".

Ο Quentin Tarantino απάντησε στις κατηγορίες της Thurman στο άρθρο στους NYT, λέγοντας "Ήξερα πως θα γραφόταν αυτό το άρθρο. Εγώ και η Uma το συζητούσαμε πολύ καιρό, αποφασίζοντας τον τρόπο που θα το έκανε," αποκάλυψε στο Deadline το βράδυ της Δευτέρας. "Ήθελε σαφήνεια στο τι συνέβη σε εκείνο το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μετά απ' όλα αυτά τα χρόνια." 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.