CELEBRITIES

O Will Smith ντροπιάζει τον γιο του στα social media και είναι ό,τι πιο αστείο έχουμε δει σήμερα


Αφροδίτη Σακκά

8 Φεβρουαρίου 2018

abaca-594319-015.jpg

Και είναι ακόμα πιο αστείο όταν θυμόμαστε τι περιλαμβάνει το video clip του "Icon" (τον Jaden πολύ cool μπροστά από ένα αυτοκίνητο) και το αντικαθιστούμε με έναν μπαμπά να φοράει κάλτσες με σανδάλια.

Ωστόσο, ο Smith παίρνει αρκετούς πόντους για την προσπάθεια. Αναδημιούργησε τις αλυσίδες στον λαιμό του Jaden, το σκισμένο τζιν outfit, ακόμα και τα grills στα δόντια του, κι όλα αυτά για να κάνει ένα πολύ (πολύ) καλό αστείο.

"Είμαι περήφανος για 'σενα," λέει ο Smith στο video. "100.000.000. Είμαι περήφανος για 'σένα". Η λεζάντα συνεχίζει στο ίδιο κλίμα, γράφοντας, "Είναι ένα υπέροχο δώρο σε έναν γονιό να θαυμάζει τα παιδιά του. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις!" 

Φυσικά, ο Jaden δεν ένιωσε και τόση ντροπή, αφού απάντησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στον μπαμπά του. "Μπαμπά, αυτό είναι το πιο αστείο πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου," έγραψε. "Είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει κανείς, σ' ευχαριστώ που μου επιτρέπεις να εκφράζομαι ακόμα κι αν το τραβάω πολύ μερικές φορές, σε αγαπώ όσο δεν φαντάζεσαι γιατί μου δίδαξες πώς να αγαπώ. Επίσης ευχαριστώ που έχεις το καλύτερο Instagram στον πλανήτη γη."

Οι δύο τους έχουν αποδείξει πως έχουν μία καταπληκτική σχέση -εμείς απλά ευχόμαστε για μία μουσική συνεργασία μπαμπά και γιου στο μέλλον.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.