CELEBRITIES

Ο Quincy Jones αποκαλύπτει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Marlon Brando κατά τη δεκαετία του ‘70


TSVIGKOU

9 Φεβρουαρίου 2018

20150603-zap-g145-025.jpg

"Έκανε σεξ με οποιονδήποτε, οτιδήποτε. Θα μπορούσε να κάνει σεξ ακόμα και με το γραμματοκιβώτιο. Τον James Baldwin, τον Richard Pryor, τον Marvin Gaye".
 
Λίγες ώρες μετά η σύζυγος του κωμικού ηθοποιού, Richard Prior- ο οποίος είχε δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος -μίλησε στο TMZ και είπε ότι θα καταστραφόταν αν γυνόταν γνωστή η σχέση του με τον Marlon Brando. "Όλα γινόντουσαν στα 70's. Τα ναρκωτικά ήταν οικεία για όλους, ειδικά τα Quaaludes. Αν έπαιρνες πολύ κοκαΐνη θα έκανες σεξ με ένα ψυγείο και το πρωί θα έστελνες λουλούδια" είπε χαρακτηστικά η Lee Pryor.
 

Συνέχισε λέγοντας ότι ο σύζυγός της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2005, είχε γράψει αναλυτικά στα ημερολόγιά του για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και η ίδια σκοπεύει να το δημοσιεύσει σε λίγο καιρό.

Η συνέντευξη του Quincy Jones είναι ένα από τα viral θέματα του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο μουσικός παραγωγός αναφέρθηκε ακόμη και στο γνωστό συγκρότημα των "Beatles" χαρακτηρίζοντάς τους ως τους χειρότερους μουστικούς στον κόσμο. Δεν άφησε ασχολίαστο και τον Michael Jackson λέγοντας για εκείνος πως έκλεψε αρκετά πράγματα από άλλους μουσικούς.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.