CELEBRITIES

Η καριέρα της Kate Moss ξεκίνησε λίγο αφότου είχε κάνει σεξ για πρώτη φορά


The Jennettes

9 Φεβρουαρίου 2018

27579700-1543377649091935-9072524195484663808-n.jpg

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Love, το 44χρονο supermodel  μίλησε για τη στιγμή που την ανακάλυψε η Sarah Doukas, γνωστή manager μοντέλων,  στο αεροδρόμιο JFK. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι η ιδιαίτερα spicy αποκάλυψη που έκανε η Kate σχετικά με εκείνη την περίοδο, μιας και ήταν λίγο αφότου είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά.

 

«Κάπνιζα, ήμουν 14 και μόλις είχα χάσει την παρθενιά μου. Οπότε νόμιζα ότι βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου. Ήμουν στο αεροδρόμιο και έσβηνα το τσιγάρο. Ύστερα μπήκα στο αεροπλάνο και ο αδερφός της Sarah ήρθε και με ρώτησε αν είχα σκεφτεί ποτέ να γίνω μοντέλο». Κάτι που η ίδια δήλωσε ότι ποτέ μα ποτέ δεν είχε σκεφτεί πιο πριν, μιας και είχε μικρό ύψος και δεν ένιωθε άνετα με το κενό ανάμεσα στα δόντια της.

Διαβάστε ακόμα:
Kate Moss και Gigi Hadid ποζάρουν μαζί και κάνουν ρεκόρ στα likes

[gallery-718120]

Παρά το γεγονός όμως ότι η ίδια ξεκίνησε τόσο νωρίς την καριέρα της στο μόντελινγκ, στη συνέντευξή της εκμυστηρεύεται ότι δεν θα επέτρεπε ποτέ στην κόρη της, Lila Grace, να κάνει το ίδιο. «Εγώ ήμουν μόνη μου. Την κόρη μου δεν θα την άφηνα να το κάνει. Εμένα απλά με πήραν και με έριξαν στον κόσμο των ενηλίκων».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.