CELEBRITIES

Ο λόγος που η Kendall Jenner δεν εμφανίστηκε στο New York Fashion Week


Αφροδίτη Σακκά

15 Φεβρουαρίου 2018

000-sn8gx.jpg

H Kendall είναι αγαπημένη των fashion weeks, πράγμα που έκανε τους fans να αναρωτιούνται γιατί δεν περπάτησε στην πασαρέλα -αλλά ένα νέo video από το Keeping Up With The Kardashians ίσως εξηγεί τον λόγο πίσω από το γεγονός.

Στη παρακάτω σκηνή από το επεισόδιο της Κυριακής, η Kendall παίρνει τηλέφωνο την Kris Jenner κατά τη διάρκεια μίας κρίσης πανικού και η Kris αφήνει ό,τι κάνει για να πάει να την βρει.

"Η Kendall έχει αγχώδη διαταραχή και πιστεύω πως έχει τόσα πολλά να κάνει που φορτώνει πολύ τον εαυτό της," λέει η Kris στο video. "Η Kendall αγχώνεται περισσότερο κατά τη διάρκεια των fashion weeks και όταν ταξιδεύει πολύ. Έρχεται το Μιλάνο τώρα και προσπαθώντας να τα κάνει όλα μαζί βγαίνει εκτός ορίων".

Αν όντως η Kendall κάνει ένα διάλειμμα από το στρες των fashion weeks, αυτό δηλώνει δύναμη χαρακτήρα -πως βάζει την υγεία της πάνω απ' όλα. Να σημειώσουμε επίσης, πως το 2016 η Kendall δεν είχε περπατήσει στα shows του Μιλάνου, του Λονδίνου και του Παρισιού -οπότε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει διάλειμμα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα παλτό και τα jackets που ξεχωρίσαμε από το New York Fashion Week

[gallery-718230]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.