CELEBRITIES

6 διάσημοι χωρισμοί του Hollywood που δύσκολα θα ξεπεράσουμε


16 Φεβρουαρίου 2018

20160920-sha-h16-191.jpg

Jennifer Aniston και Brad Pitt

Ο γάμος των ηθoποιών τελείωσε το 2005. Μετά τα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith, ο Brad ερωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστρια – και μετέπειτα σύζυγό του- Angelina Jolie, η σχέση του με την οποία επισημοποιήθηκε μόλις ένα μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου του. «Δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της χρονιάς μου», δήλωσε η Jen για όλο αυτό.

Διαβάστε επίσης για το χωρισμό της Jennifer Aniston και του Justin Theroux

Angelina Jolie και Brad Pitt

Οι θρυλικοί “Brangelina” έδωσαν τέλος στο γάμο τους το 2016, μετά συνολικά 12 χρόνια γνωριμίας – σύμφωνα με φήμες ήταν ζευγάρι ενώ ο Brad ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Jennifer Aniston. Η δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στο χωρισμό τους και η Angelina θεωρεί ότι έκανε κακό στη δημόσια εικόνα της.

Cameron Diaz και Justin Timberlake

Από το 2003 μέχρι το 2007 ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Hollywood. Το γεγονός ότι η Cameron δεν ήθελε κάνει το επόμενο βήμα και τελικά να παντρευτεί τον Justin, ήταν κατά πάσα πιθανότητα η αιτία του χωρισμού.

Jennifer Lopez και Βen Affleck

«Ένιωσα σαν να σκίστηκε η καρδιά μου» ήταν τα λόγια της JLo για τη διάλυση του αρραβώνα της με το Ben Affleck. Εκείνος δε φάνηκε να επηρεάστηκε τόσο από το χωρισμό, καθώς μόλις λίγους μήνες μετά άρχισε να βγαίνει με την ηθοποιό Jennifer Garner.

Demi Moore και Ashton Kutcher

O λόγος που το αντρόγυνο χώρισε το 2011 ήταν η απιστία του Ashton, την οποία ο ίδιος δεν παραδέχτηκε ποτέ. Ήταν μία θυελλώδης σχέση που πολλοί κατέκριναν, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας του ζευγαριού – η Demi είναι 16 χρόνια μεγαλύτερη. Σήμερα, ο Kutcher είναι παντρεμένος με την, επίσης ηθοποιό, Mila Kunis και λέει ότι χωρίς τον πρώτο του γάμο δε θα ήταν ο ίδιος άνθρωπος.

Tom Cruise και Nicole Kidman

Όταν ο Tom Cruise ζήτησε διαζύγιο, η Nicole Kidman τον παρακάλεσε να το ξανασκεφτεί, καθώς εκείνη την εποχή ήταν έγκυος αλλά δυστυχώς έχασε το μωρό. «Το μόνο που έχω να πω είναι πως ήταν απαίσιο», δήλωσε αργότερα στην Oprah Winfrey.

Gallery: Δείτε επίσης όλες τις φορές που τα παιδιά της Angelina Jolie την υποστήριξαν δημοσίως

[gallery-718018]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.