CELEBRITIES

Όταν η Stephanie του Μονακό έλυσε την σιωπή της για το δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή της Grace Kelly


21 Φεβρουαρίου 2018

000-app2001080682354.jpg

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι αυτό που την οδήγησε στο να χάσει τον έλεγχο του πράσινου Rover στο οποίο επέβαινε μαζί με την κόρη της, Stephanie, ήταν μία ξαφνική εγκεφαλική αιμορραγία. Από τη στιγμή, όμως, που δόθηκε στη δημοσιότητα ο θάνατός της, οι φήμες ότι στο τιμόνι δε βρισκόταν η ίδια, αλλά η 17χρονη τότε πριγκίπισσα, άρχισαν να οργιάζουν.

Η Stephanie, για χρόνια έμεινε μακριά από δηλώσεις ενώ μίλησε για πρώτη φορά 20 χρόνια μετά. «Δεν οδηγούσα εγώ, είναι ξεκάθαρο. Αυτό που πραγματικά συνέβη, ήταν ότι τινάχτηκα ακριβώς όπως και η μητέρα μου, η οποία παγιδεύτηκε στο πίσω κάθισμα. Η πόρτα του συνοδηγού είχε μπει προς τα μέσα και βγήκα από τη μοναδική διέξοδο: την πόρτα του οδηγού», δήλωσε, ενώ συνέχισε περιγράφοντας τις μάταιες προσπάθειές της τραβήξει το χειρόφρενο και να σταματήσει το αυτοκίνητο. Δεν ήταν σίγουρη για το τι συνέβη και προκλήθηκε το δυστύχημα – είχε μήπως μπερδέψει το γκάζι με το φρένο η διάσημη σταρ;- αλλά ένα γνώριζε με βεβαιότητα: Δεν οδηγούσε εκείνη.

Σε άλλη συνέντευξη εκμυστηρεύτηκε πόσο κακό έκανε στη μετέπειτα ζωή της το γεγονός ότι έχασε έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο για εκείνη σε τόσο μικρή ηλικία, με τέτοιο τρόπο. «Πάντα θα αισθάνομαι υπεύθυνη που η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή», ανέφερε, «αλλά όχι ένοχη. Ένοχη είμαι μόνο επειδή επέζησα εγώ και όχι εκείνη». Ανάμεσα στις μετρημένες φορές που έχει αναφερθεί στο γεγονός, είναι όταν έδωσε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Point de Vue και μίλησε για το πόσο έχει παλέψει να βάλει σε τάξη τα συναισθήματά της, ενώ αυτό που τελικά έχει καταφέρει είναι πως πλέον έχει ξεπεράσει τον τόσο το θυμό που ένιωθε, όσο και την αυτολύπηση που ακολούθησε. «Για κάποιο λόγο τελικά επέζησες. Έχεις μία θέση σε αυτόν τον κόσμο». 

 

Gallery: Δείτε επίσης την εμφάνιση της βασιλικής οικογένειας του Μονακό στο National Day

[gallery-718017]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.