CELEBRITIES

H Michelle Obama αποκάλυψε μία περίεργη πληροφορία για το παλάτι του Buckingham


The Jennettes

2 Μαρτίου 2018

abaca-625332-054.jpg

"Ο Λευκός Οίκος, χωρίς αμφιβολία," εξομολογήθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης. "Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά το αμερικάνικο φαγητό είναι απλά καλύτερο." Κάποιοι όμως πράγματι προσβλήθηκαν, όπως ο πρώην σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ Β', της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Harry, Darren McGrady, ο οποίος απάντησε στα σχόλιά της στο Twitter.

"Γιατί 'Το φαγητό και στον Λευκό Οίκο και στο παλάτι του Buckingham είναι το ίδιο καταπληκτικό' θα ήταν πολύ διπλωματικό να το πει..." έγραψε. Η οικογένεια Obama που έμεινε στον Λευκό Οίκο για συνολικά οκτώ χρόνια, ήταν διάσημοι fans των γευμάτων και των επιδόρπιων. 

Αλλά όσον αφορά τα μαχαιροπήρουνα, σύμφωνα με τη Michelle, η Αγγλία υπερνικά την Αμερική. Η 54χρονη είπε στη συνέντευξη πως η βασιλική οικογένεια δεν διαλέγει ό,τι κι ό,τι για τα επίσημα γεύματά της. "Όταν μας σέρβιραν στο επίσημο δείπνο -ξέρετε πως έχουμε πιατέλες και είναι χρυσές, οπότε κάθεσαι και όλα είναι χρυσά," εξήγησε. "Το πιάτο που νόμιζα πως ήταν η πιατέλα, αυτό ήταν το πιάτο. Βάζουν φαγητό στη χρυσή πιατέλα επειδή αυτό είναι το πιάτο τους. Είπα, 'Νικάτε. Νικάτε στα πιάτα. Μας νικήσατε.' Ο κήπος τους με τα τριαντάφυλλα; Πολύ μεγαλύτερος."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο υπέροχα επίσημα πορτραίτα του Barack και της Michelle Obama

[gallery-718218]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.