CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' παραλίγο να χάσει τη ζωή της


2 Μαρτίου 2018

abaca-braa20170509-430.jpg

Βρισκόταν στη Νέα Ζηλανδία για μία εβδομάδα και, την ώρα που συναναστρεφόταν με θαυμαστές της, ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Το επόμενο που είδε, ήταν μία σφαίρα που πήγαινε προς το μέρος της, σύμφωνα με τη Washington Post. Οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας έδρασαν, βέβαια, γρήγορα και κάλυψαν το γεγονός.

Δράστης ήταν ο τότε 17χρονος Christopher Lewis, ο οπόιος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. «Η δολοφονία της Ελισάβετ δεν ήταν ο αρχικός σκοπός του», λέει μία αναφορά από το 1997. Μπορεί να μη φυλακίστηκε για αυτό, αλλά λίγα χρόνια αργότερα πραγματοποίησε –με επιτυχία αυτή τη φορά- το φόνο μίας μητέρας από το Όκλαντ. Αυτοκτόνησε στο κελί του στην ηλικία των 33, περιμένοντας να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Βέβαια, το ότι ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο, σε τέτοιο, κατάμεστο χώρο έφτασε κοντά στο να χάσει τη ζωή του, έμεινε στην αφάνεια για περισσότερα από 30 χρόνια, είναι αξιοσημείωτο.Τόσο η αστυνομία, όσο και τα ΜΜΕ μίλησαν για  «πυροτέχνημα που εξερράγη», όταν κλήθηκαν να περιγράψουν στο κοινό τι ακριβώς συνέβη.

 

Gallery: Δείτε επίσης τι φόρεσε η Kate Middleton στο Royal Ascot

[gallery-717080]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.