CELEBRITIES

Όλοι οι περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Meghan Markle διαλέγοντας νυφικό


Αφροδίτη Σακκά

3 Μαρτίου 2018

000-zn52t.jpg

Όπως όλοι γνωρίζουν, υπάρχουν πολλοί, πολλοί, πολλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθεί η βασιλική οικογένεια -ειδικά όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι. Για παράδειγμα, το καλσόν στο χρώμα του δέρματος, απαιτείται από τη βασίλισσα. Αλλά όσο για το νυφικό, οι βασιλικοί κανόνες δεν έχουν τόσο να κάνουν με το ίδιο το φόρεμα, αλλά το πού θα φορεθεί.

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Markle διαλέγοντας το νυφικό της.

1. Ένα royal νυφικό πρέπει να είναι παραδοσιακό, αλλά να ταιριάζει στην προσωπικότητα της νύφης.

2. Πρέπει να είναι κατάλληλο για την περίσταση και το μέρος που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Στην περίπτωση της Markle, ο μεγαλοπρεπής χώρος του St.George's Chapel και του κάστρου του Windson προβλέπει το φόρεμα να έχει αρκετή λεπτομέρεια έτσι ώστε να μπορεί να το δει κάποιος από απόσταση, αλλά και να περιλαμβάνει την Hollywood πλευτά της προσωπικότητάς της.

3. Η τελευταία πρόβα του νυφικού της Markle θα γίνει στο κάστρο του Windsor.

4. Μετά, το φόρεμα θα είναι κλειδωμένο στα προσωπικά δωμάτια της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Το νυφικό πρέπει να κρατηθεί εντελώς μυστικό.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσαν η Meghan Markle και η Kate Middleton στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μαζί

[gallery-718271]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.